facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Cafe Sjarm

Info

Cafe Sjarm, en bortgjemt perle i gågata. Høye danskinspirerte smørbrød og nystekte kanelsnurrer som spesialitet. Og Pizza fra kl 15 alle dager og Tapasplanke fra kl 17fredag og lørdag

Historie

En sjarmerende og liten Café med særpreg midt i Gågaten i Ski. Hos oss kan du nyte god kaffe, te, varm sjokolade eller et glass vin sammen med noe godt å spise. Vi tilbyr en meny som består blant annet av høye danskinspirerte smørbrød, friske salater, omelett og suppe. Alt serveres med vårt hjemmebakte brød som bakes i vår flotte steinovn.
fredag og lørdag serverer vi Sjarms Planke og planke pizza fra kl 15



"Café Sjarm drives av Realt Brød ASVi er i dag tre entusiastiske eiere som driver caféen.Vi elsker det vi driver med,og vi gjør vårt ytterste for å gi degen best mulig smaksopplevelse."
Adresse: Idrettsveien 6 Gågata , Ski 1400, NO
Telefonnummer: 948 23 457
iks.mrajsefac@tsop
By: Ski
Rute: Idrettsveien 6
Husnummer: Gågata
Postnummer: 1400



relaterte søk: cafe sjarm meny, kafeer i ski, cafe sjarm åpningstider, egon ski, cafe ski, bowlers ski, cafe sjarm ski meny, ski storsenter cafe
Anmeldelser
Sjarmerende sted , koselig og særdeles vennlig ansatte . Gode bagetter, og enda bedre foccacia med kylling og aolia.
Veldig hyggelig café, med flink betjening. God kvalitet på mat og bakverk, det meste lages på stedet og det merkes. Jeg spiste en stor plantego BBQ sandwich som er nylansert og plantebasert. Veldig saftig og god! Marinert pulled vegme, eggfri majones og friske grønnsaker på tjukk skive hjemmebakt brød.
Liten perle midt i Ski sentrum. Betjeningen er hyggelig og maten er virkelig god. Kan trygt anbefales
Koselig sted i gågata, fantastiske solskinnsboller.
Cafe Sjarm bærer navnet sitt med rette. Det mest sjarmerende spisestedet i Ski-byen. God mat, nyyyyyyydelig kaffe og hyggelig betjening!
Veldig hyggelig sted med god mat
Herlig sted! Anbefales 10/10 på maten de som jobber der er hyggelige og snille! Vis det går an og gi 7 stjerner ville de fått det! Koselig sted i Ski!
God mat og ok kaffe. savner å bli møtt med glede og et smil, virket som ansatt ikke ønsket å være der.
Veldig god mat midt i hjertet av en vibrerende og folksom liten små by... 10/10
Cafe Sjarm ligger rett ved markedet på torget så det er helt supert å gå på marked og så på kafe
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Cafe Sjarm.

Ski kaféer & kaffebarer

åpningstider, plassering. Idrettsveien 6 ski bakerier kart bykart, satellitt visning. Gågata hvordan komme seg rundt. Cafe Sjarm adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Cafe Sjarm. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Cafe Sjarm med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler