facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Caffé Ritazza

Caffé Ritazza
Adresse: Edward Munchs Veg , Gardermoen 2060, NO
Telefonnummer: 64 81 16 31
By: Gardermoen
Rute: Edward Munchs Veg
Postnummer: 2060


åpningstider

Mandag: 06:00-22:00
Tirsdag: 06:00-22:00
Onsdag: 06:00-22:00
Torsdag: 06:00-22:00
Fredag: 06:00-22:00
Lørdag: 06:00-19:30
Søndag: 06:00-22:00


relaterte søk: caffe ritazza gardermoen, ritazza bergen, ritazza meny, caffe ritazza oslo s, caffe ritazza torp, ritazza vegan, caffe ritazza norge
Nærliggende lignende selskaper
Northland Northland 915 meter Hadde ikke gitt én stjerne. Maten som da var kyllingsalat var rotten. Her krever jeg ...
Le Grand Comptoir Le Grand Comptoir 1 km Greit og oversiktlig i tillegg til effektivt er vel det som Gardermoen scorer bra på ...
Anmeldelser
Gate A8. Helt grei flyplassmat. God pizza. Arbeidsbenk med stikkontakt. Overpriset som all annen mat på flyplassen, men er man her om kvelden vi mellom 1930 og 2130 kan man være så heldig å få restemat til en rimelig penge via TooGoodToGo-appen. Jeg ble i alle fall veldig mett for 49 kroner.
Kan ikke skjønne at denne kjeden kan kalle seg noe innen kaffe. Kjøpte en filterkaffe...denne var rett og slett vond, kjente på smaken at denne hadde stått lenge på tanken...3 slurker og rett i nærmeste søppelbøtte. Dyrt var det også. Styr unna.
Veldig hyggelig service, god mat kylling wrap og god drikke! Kun en person på jobb, men hun var smilende og blid og service innstilt. Prisene er som på alle lufthavner - et lite ran.. ..og det trekker dessverre bort stjernene som kunne vært her.
Ok interiør men vannvittige priser! 109 kr for en wrap med kylling og cæsar??.!! Bare størrelsen er en skam og prisen er uhørt for ett blad salat og max 1/2 kyllingfilet! Tørr og........ ja den ble ikke bedre etterhvert heller!
For ferdelig kundeservice og de ble sint når du spørte om du kunne varme maten.... og ikke bare det de varmet mat så vidt så den var varm på utsiden og klad på insiden. Anbefaler å ungå dette stedet hvis du har lyst på en god opplevelse og god mat.
Fikk ikke det jeg skulle få og han ene som jobber klarte å miste maten på bakken å vedde meg ta noe annet når jeg ikke egentlig likte noe annet i menyen i tillegg til at de var tom for kylling sa de til meg og rett etter hadde de påfyll av kylling:/
Frekventerer Ritazza-filialen i andre etasje C-piren hver gang jeg er på transfer innenlands. De er som regel 3 av 5 ganger utsolgt for førstevalget mitt, nemlig stedets berømte burger – som smaker ganske bra. Dermed blir jeg tvunget til å bestille andrevalget de har bare to varmretter, nemlig en pizza minner meg litt om våt papp, både av konsistens og smak. Men jeg blir iallfall mett av den da en porsjon er romslig. Gå en annen plass, sier du? Vanskelig når de andre serveringsstedene på G-moe er fulle – noe de alltid er, iallfall gjennom øynene til en med sosial angst. Så to stjerner skal Ritazza ved gate C2 få; én for burgeren når de en sjelden gang ikke er utsolgt og én for den skjermede beliggenheten.
Møkkete og dårlig mat. Utrolig at dem selger mat, som har stått framme hele dagen. På bensin stasjoner må dem kaste mat,og legge på nytt.
Absurd dyrt for noe de hadde frekkhet til å kalle en taco wrap. Det var mest salatblader i en tortillalefse.
Skal vi si at den ene stjernen gis for at det tar kort tid å bestille og få mat og drikke. Det var vel egentlig det
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Caffé Ritazza med offentlig transport


Flyporten 90 meter
400
420
425
430
440
446
Fridtjof Nansens veg øst 240 meter
400
420
425
430
440
446
Oslo lufthavn 400 meter
NW130
Oslo lufthavn 430 meter
NW163
Oslo lufthavn 460 meter
FB10

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler