facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Camp Eide As

Camp Eide As

Info

Innvendig og utvendige reparasjoner. Fikser ødelagte deler, bytter slitedeler, er godkjent for gassanlegg og har en mobil tjeneste.

Historie

Camp Eide AS jobber med alt av innvendig og utvendig reparasjoner av campingvogner for private kunder. Kan fikse ødelagte deler, bytte slitedeler, er godkjent for gassanlegg og har en mobil tjeneste som vil si at Camp Eide AS reiser ut til sine kunder i hele Møre og Romsdal samt Nordfjord. Daglig leder Bjarne Eide har over 10 års fartstid i bransjen og kan vise til en meget solid kompetanse. Leverer kvalitet til riktig pris og er raskt tilgjengelig for sine kunder. Ta kontakt for mer informasjon og en hyggelig prat.

Kursbevis:
- Krav til gassanlegg i fritidskjøretøy
- Kontroll av håndslokkere kategori ”rød”
- Oyster parabol
- Servicekurs Dometic caravankjøleskap
- AL-KO Service-Kurs
- Servicekurs Kabe campingvogner
- Servicekurs på Truma Combi gass / Combi diesel og Alde Compact 3010 varmesystemer

Adresse: Breivikvegen 127, 6014 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 90545473
By: Ålesund
Rute: Breivikvegen 127
Postnummer: 6014


Anmeldelser
Campen har en fantastisk utsikt
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Camp Eide As.

ålesund lokal bedrift

åpningstider, plassering. Breivikvegen 127 kart bykart, satellitt visning. Camp Eide As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Camp Eide As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Camp Eide As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler