facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Camping utleie

Info

utleie av campingvogner og bobiler

Adresse: Basunveien 34, 7560 Malvik
Telefonnummer: 91849554
By: Malvik
Rute: Basunveien 34
Postnummer: 7560


Anmeldelser
Betalte 940kr for plass til vogn å telt for EN natt. Men fordi vi kom sent på kvelden 2100 Ble jeg og familien min henvist plass på utsiden av camping på en gruslagt parkeringsplass/byggeområde, klistra opp mot jærnbanen der hvor bilalarmen gikk av i løpet av natten når toget kom forbi. På morgenen skulle vi ta en dusj i sanitærbygget og opplevde att det var tomt for varmtvann. Jeg tok en prat med resepsjonen etterpå og forklarte situasjonen å spurte rett ut om det var slik att hun ville betalt så mye penger for en grusplass på siden av jærnbanen. Hipp hurra. Jeg fikk refundert 140 kr tilbake på mitt kort.... Enda kvalm av denne plassen
Dyr døgnpris for vogn. Ganske retro med poletter for dusj når døgnprisen er såpass høy. Det ene sanitærbygget er meget utslitt. Det positive var en innholdsrik lekeplass! Barna likte denne veldig godt og syntes det var stor stas når toget passerte 10m fra apparatene med et gjerde mellom jernbanen og campingen Denne campingen er litt oppskrytt for å være en 4-stjerners camping etter min mening.
Kanskje på tide å bytte ut madrasser, dyner og puter!! Ellers så var det veldig mørkt å gå ifra hytte 59 og til toalettene midt på natten, så kanskje noen utelys hadde gjort seg. Det var rent i hyttene og på området ellers så tommel opp for det.
Grei nok plass,MEN. Brann forskriften kan de tydeligvis ikke. Forskriften sier 3meter alle veier. 1 til 1,5 meter er langt fra greit. Se bilde . Hadde brannvesenet kommet hadde plassen fått trøbbel.. Sa fra om dette første dagen. Dagen etter så ga di f... i det igjen. Tenk sikkerhet, ikke dra hit. Pluss så jugde di til meg, de sa at de hadde fortalt meg og ett annet par jeg snakket med at de hadde sakt fra om 3meters reglen.
Stor og fin plass. God service og rene og pene sanitæranlegg. Det eneste som trekker ned er at hyttene, ihvertfall den vi hadde, var veldig slitne. Verandaen datt nesten sammen og døra måtte låses for holde seg igjen. Størrelse og utstyr på hyttene står heller ikke i forhold til prisen sammenliknet med andre steder.
Fin campingplass, barnevennlig og fine områder for lufting av hund. Fredelig til tross for at det er stor leikeplass for barn. Serviceinnstilte personer. Minuset er dessverre at toglinja går gjennom campingplassen. Blir for mykje støy gjennom dag og natt dessverre. Litt utfordringer å få sove skikkelig om natta. Prisen var litt stiv for leige av teltplass, 450,- m/strøm. Fekk opplyst om bra WiFi-nett på området, noko som ikkje stemte. Hadde ikkje nett under heile oppholdet i campingområdet.
Kjempe flott campingplass, vi fikk plass helt nede ved stranda med nydelig utsikt og bølgesus. Ryddig og fint på plassen og rene, flotte sanitæranlegg. Hyggelig og hjelpsom betjening.
Fin campingplass nært Trondheim men samtidig unna storbyen med landlige omgivelser. Stille og rolig plass, men togene og spesielt kveldstogene kunne godt spart seg for å tute når de kjører forbi når det er barn som sover på plassen. Variert sanitær, noen slitte og skitne mens andre nyere og renere, pluss for flere servicebygg. Ingen forhåndsbooking, noe jeg personlig mener det burde være så man slipper å risikere å stå uten plass etter å ha kjørt timesvis. Likte systemet med at noen følger deg til plassen din, men samtidig er det noe dårlig at de ikke har noe kontroll i resepsjonen og visste ikke hva eller hvor det var ledig når vi kom.
Stor camping, mange ansatte som jobber og står på, bra service. Trekker en stjerne for lekeplassen, som var vanskelig å skjønne hvem var for. Mest eldre barn der som hang og klatret , ikke egnet for 0-6 år. En må klatre høyt for å komme til skliene, det er ikke sikret for fall fra høyden, grus som underlag. Mye større barn og ungdom som herjer. Kunne godt installert noe klatre og sklie for de minste, med bra fallunderlag. Får også trekk for sanitærbygg familie, det kan godt rives. Er veldig mange som camper der, så vi får se om de oppgraderer etter behov eller om de tjener så godt som det er og ikke gidder.
Stor og flott campingplass! Lekeplass med mange apparater og klatrestativ, noen av apparatene kunne trengt noe vedlikehold. Tuneller og bunkers, som kan være både skummel og spennende for barna, her er det montert lys, men de virket ikke da vi besøkte plassen. Stor strand, som er fin når været er fint, kan være noe utsatt for vind. Der kan man også lete etter krabber, eller gå utpå kaia for å fiske. Fotballbane og utkikkspunkt for de yngre barna, da det ikke er langt å gå. Store flotte sanitæranlegg, med familierom hvor det fins do for de små og bil-badekar for de aller minste. Plassen ligger like ved togbanen, dette kan være spennende, da de har ei bru som går rett over, og man kan stå og "hilse på" toget
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler