facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Campus G12

Campus G12

Info

Campus G12 er 266 studentboliger med et bredere tilbud enn hva som er vanlig.
Med tilknyttet restaurant og fritidsområder inne og ute, kan studenter arrangere egne eventer, yogatimer, kollokviegrupper, fester eller bare samles til en filmkveld.

Historie

Nye studentboliger i et historisk bygg i hovedstaden.
I 1864 ble bygget i Gjerdrums vei 12 oppført som en del av Nydalens Bomuldsspinderi. Det
var den største fabrikken i sin tid, med over 1000 ansatte. I 1963 ble fabrikken nedlagt, og i
1986 ble det gjort om til kontorer.
I senere tid har Fredensborg sett behovet for studentboliger i Oslo, og ønsker derfor å
utvikle potensialet som ligger i dette historiske bygget. Målet med Campus G12 er å gi
studentene mer enn bare et rom – her skal studentene få en helhetlig opplevelse med
bredere tilbud enn hva man vanligvis får i studentboliger. Dette er ikke bare studentboliger,
men en ekte campus som skal ta vare på studenter i hovedstaden.
Fra første kvartal 2018 vil 266 toppmoderne studentboliger stå klare til utleie. Ved
hovedinngangen blir det en resepsjon, som skal bistå studentene og gjester som tilhører
Campus G12. Gjennom Nydalen Gårdeierforening, er bygget tilknyttet profesjonell
vektertjeneste, og det vil bli satt opp periodevis vakthold døgnet rundt for å ivareta
sikkerheten på campus.
På torget foran hovedinngangen blir det åpnet en restaurant og kafé med utendørs
servering, i tillegg til en stor uteplass med benker. På baksiden av bygget står en Tuftepark
og et utendørs bordtennisbord, hvor man kan trene, grille og organisere andre
arrangementer. Fordi vi ønsker at studenter skal være en del av den daglige driften av
Campus G12, åpner vi også opp for å søke deltidsjobber tilknyttet bygget.

Beliggenhet
I den øvre delen av Oslo, der øst møter vest, finner du den moderne bydelen Nydalen. Etter å ha vært et konservativt industriområde siden midten av 1800-tallet, grunnet den strategiske plasseringen ved kraftkilden Akerselva, har området gjennomgått betydelige forandringer.

Etter en rivende utvikling de siste 20 årene, kombinerer Nydalen nå gamle, klassiske murbygg med nye, moderne bygninger – et område som knytter sammen næringsliv og kultur, i et trygt og rolig strøk. Det er lett å komme seg til sentrum, enten du benytter deg av det store kollektivtilbudet eller følger sykkel- og gangstiene nedover langs den sjarmerende Akerselva.

Friluftsområde
Nord for Nydalen ligger Grefsenkollen, Maridalen og Nordmarka – områder som alle har fantastiske turstier omgitt av frodig skog og mark. Elven byr også på fine badeplasser i nærheten.

Butikker
Det er kort gangavstand til Torgbygget, som er Nydalens handlesenter. Her finner du blant annet Coop Mega, Vinmonopolet, Salateriet, Whatsoup og Godt Brød. Storo Storsenter ligger en kort t-banetur unna og har et bredt utvalg butikker fordelt på hele fire etasjer.

Kulturtilbud
Om sommeren arrangeres musikkfestivalen Under The Bridge like rundt hjørnet for Campus G12. Om høsten kan du bli med på den tradisjonsrike kulturopplevelsen Elvelangs, hvor spektakulære lysinstallasjoner, konserter og kunst presenteres langs Akerselva. Nydalsløpet arrangeres også hvert år, der alle som vil kan delta med et lag. Rundt 30.000 mennesker jobber, studerer og bor i Nydalen, og området har et aktivt sentrum med hyggelige spisesteder og mange spennende aktivitetstilbud. Blant annet har Nydalen Bryggeri & Spiseri, med sitt eget mikrobryggeri og uteservering, blitt et populært sted i denne bydelen.

Kollektivtilbud
Nydalen har et svært godt kollektivtilbud. Den nyoppussede T-banestasjon har 16 avganger i timen, og hele 9 forskjellige busslinjer stopper i samme område – blant annet 37-bussen som går døgnet rundt. Med andre ord, du beveger deg raskt og enkelt fra Nydalen rundt om i Oslo.

Treningsmuligheter
Det er gangavstand til moderne treningssentre som Athletica Nydalen, SATS-ELIXIA Nydalen og Crossfit Oslo. Norges største treningssenter, Athletica Domus, ligger ved Blindern – kun en kort T-banetur unna. Her finner du også en stor flerbrukshall og svømmehall.


Campus og studieliv
Campus G12 passer for deg som ønsker å få mest mulig ut av studietiden i Oslo.

Livet på Campus
På Campus G12 vil du bo på et område som kun er for studenter. Det vil være fellesområder, som restaurant, bar/kafé og uteområder, hvor du kan mingle med andre studenter. I tillegg vil det være et eget rom studentene kan booke, kalt G12 STUDIO. Dette blir et såkalt rullerende rom, der det veksles på hvem som booker det og hva det bookes til.

Eksempelvis kan kreative studenter stille ut eget arbeid, studenter kan planlegge eventer, arrangere yogatimer, kollokviegruppe, selskap eller bare samles til en filmkveld. G12 STUDIO skal gi studentene inspirasjon og motivasjon – enten det er å skape noe sammen, eller bare finne på noe hyggelig. Rommet bookes i resepsjonen.

Vi ønsker at studentene skal være med på den operative driften av Campus G12, noe som skaper en helt egen tilhørighet til både bygget og menneskene som bor der. Her får du muligheten til å være en del av et helt nytt studentområde – en campus som skal bevise hvor godt man faktisk kan ha det som student i Oslo.

Direkte tilknytning
Handelshøyskolen BI ligger en kort spasertur unna Campus G12, og det tar kun 5 minutter med T-banen for å komme seg til Universitetet i Oslo på Blindern.

Med det godt etablerte kollektivtilbudet i Nydalen, kommer du deg raskt til sentrum med både buss og bane. Det betyr at både Høyskolen Kristiania i sentrum og Høgskolen i Oslo og Akershus ved Pilestredet er en kort kollektivtur unna. Med bussen kommer du deg raskt til både Westerdals, Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo og Kunsthøgskolen i Oslo.

Fellesskap
Noe av det beste med å være student er at man blir kjent med nye mennesker. Mange som begynner på studier kjenner ikke noen fra før, og ønsker å ta del i et aktivt studentmiljø. Campus G12 vil være en trygg og sosial møteplass for studenter, der alle kan finne sin plass. Fordi campus skal drives av studentene selv, kan du også velge å engasjere deg. Om det er å jobbe deltid i resepsjonen, arrangere sportslige aktiviteter, planlegge eventer eller bare bli med på moroa, er helt opp til deg. I disse studentboligene vil du uansett føle at du er en del av et fellesskap, da alle rundt deg også er studenter.

Mer rom for studentene
Campus G12 skal skape enda mer rom for studentene i Oslo, bokstavelig talt. Men disse studentboligene skal også skape en mer innholdsrik og engasjerende studiehverdag, et sted som knytter studenter sammen og skaper et enda mer pulserende liv i Nydalen. Med hovedstadens kuleste campus kan du få enda mer ut av studietiden din.



"Campus G12 er 266 studentboliger med et bredere tilbud enn hva som er vanlig. Med tilknyttet restaurant og fritidsområder inne og ute, kan studenter arrangere egne eventer, yogatimer, kollokviegrupper, fester eller bare samles til en filmkveld."
Adresse: Gjerdrums vei 12, 0484 Oslo, Norway
Telefonnummer: 40441099
By: Oslo
Rute: Gjerdrums vei 12
Postnummer: 0484



relaterte søk: campus g12 vaskeri, g12 nydalen, campus g12 studio, studentbolig nydalen, campus g12 dyrehold, gjerdrums vei 12, studentbolig oslo, nydalen studenthus
Anmeldelser
Unødvendig å bare si, men vaktmesteren som jobber oppe hos Gjerdrumsvei 12 er den snilleste, mest proffisjonelle og høfligste mannen jeg har møtt på lenge. Han har hjulpet meg to ganger. Veldig rask, veldig fort begge gangeren helt super koselig!
Utleierene bryr seg bare om penger og er umulige å kommunisere med. Ekstremt aggressiv måte å drive virksomhet på, og noe som ikke kommer til å holde på langsikt. NB! Se Heimstaden annmeldelser før du vurderer å leie her!
Jobbet som rørlegger på stedet. Virket veldig flott.
Idyllisk område ved Akerselva. Flotte studentboliger.
fine leiligheter
Flott og moderne sted. ++++
Oversatt av Google Komfortabel, koselig, vakker. Original Зручно, затишно, красиво.
Oversatt av Google Det var fint Original Det var fin
Oversatt av Google Fantastiske leiligheter Original Amazing apartments
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Campus G12 med offentlig transport


Nydalen stasjon 300 meter
23
24
FB3A
FB3B
Øvre Stabburvei 310 meter
51
54
Nydalen stasjon 350 meter
23
24
FB3A
FB3B
R31
RE30
Korsvollbakken 370 meter
25
Skibakken 460 meter
25
51
54

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Campus G12.

Oslo fast eiendom

åpningstider, plassering. Gjerdrums vei 12 kart bykart, satellitt visning. Campus G12 adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Campus G12. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Campus G12 med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Lillo Terrasse Borettslag Lillo Terrasse Borettslag 673 meter Oversatt av Google Flott sted å bo! Original Great place to live!
Lillo - Nydalen Lillo - Nydalen 1 km I Fernanda Nissens gate 3, rett syd for Nydalen, kommer totalt cirka 220 leiligheter....
Nyegaardskvartalet Nyegaardskvartalet 1 km Nyegaardskvartalet er et prosjekt med en ideell kombinasjon av kvaliteter: sentral be...
Grefsenseteren Grefsenseteren 2 km Stoppested. Fin utsikt.
Tonsenjordet borettslag Tonsenjordet borettslag 2 km Oversatt av Google Ok Original Ok
Oslo storbylegevakt Oslo storbylegevakt 2 km Oslo kommune og Omsorgsbygg bygger i samarbeid med Skanska helt ny storbylegevakt på ...
Årvoll omsorgssenter Årvoll omsorgssenter 3 km dama mi jobba her og sønnen min døde her, beste stedet for begge deler
Bjerkebanen Apartments Bjerkebanen Apartments 3 km På Bjerkebanen Apartments bor du i en trekantet skyskraper med utsikt over hele Oslo....
Bergmo Eiendom as Bergmo Eiendom as 3 km Bergmo Eiendom as er en av Oslo's aktive boligutviklere hvor beliggenhet står sentral...
Gartnerkvartalet Gartnerkvartalet 3 km En Oase i Oslo
Nybyen Nybyen 3 km 400 ferske leiligheter, solrikt beliggende på Økern i gangavstand til T-bane, med lys...
Økern Portal Økern Portal 3 km Mange som gleder seg til at Studio Jobbsprek Økern Portal åpner:-
Ö HasleLinje Ö HasleLinje 4 km Nytt kjøpesenter men oppleves allikevel gammelt, lite spennende, ikke mange butikker....
Sandbakken Borettslag Sandbakken Borettslag 4 km Sandbakken Borettslag på Tonsenhagen.
Risvollen private eldreboliger Risvollen private eldreboliger 4 km Private eldreboliger på Slemdal
Medvirk Økern sentrum Medvirk Økern sentrum 4 km Informasjonskanal knyttet til medvirkningsprosessen som igangsettes i forbindelse med...
Økernbråten Borettslag Økernbråten Borettslag 4 km Side for Økernbråten Borettslag AL i Oslo med kjappe oppdateringer av aktuelt og sist...
Stensland&Co Stensland&Co 4 km Dyktig advokat, løste saken raskt og tok lite betalt.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler