facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Candy People Norway

Candy People Norway

Info

Candy People Norway ble etablert i 2015 med hovedkontor i Trondheim. Vi har mer enn 3500 varianter med smågodt, nøtter og istopping på lager.

Historie

Med kvalitet og smak er vi det naturlige valget for store og små kunder. Til syvende og sist er det produktet som må holde mål, og vårt godteri er et resultat av 35 års utvikling. Derfor ledes vi etter prinsippet ”tasting is believing” og lar våre produkter tale for seg selv.

Vi arbeider stadig for å vokse i kjente og nye markeder. Vurderer du å tilknytte deg oss, kan du forvente hjelp fra start til slutt. Så ta utfordringen, og bli med på å utvide spredningen av kvalitetssikret smågodt!

Vi distribuerer våre produkter via grossist i Norge, ta kontakt for nærmere informasjon.

Adresse: Prinsens gate 2b, 7012 Trondheim, Norway
Telefonnummer: +47 70123000
By: Trondheim
Rute: Prinsens gate 2b
Postnummer: 7012



relaterte søk: peacemerke godteri, vannmelon godteri, street racer godteri, godteri trondheim, candypeople lund, candy king, salmiakk klubber, popping candy norge
Anmeldelser
Ikke veldig fan.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler