facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Canningen Brygge as

Canningen Brygge as

Info

Canningen Brygge AS er stolte av å kunne presentere 17 topp moderne selveier leiligheter i Kabelvåg Sentrum med fantastisk beliggenhet.

Historie

Selskapet kjøpte opprinnelig brygga og Canningen-tomta i 2009 med ønske om å rive bygningsmassen for å utvikle tomta. Nordland fylkeskommune satte imidlertid ned foten og prosjektet har siden stått i stampe inntil Kabelvågkompaniet tok initiativ til og fikk finansiert en mulighetsstudie for Kolflaath-brygga, som nå også inkluderer oppbygging av et nytt storslått leilighetskompleks på Canningen-tomta. Arkitektfirmaet Vindveggen AS presenterte det spektakulære forslaget i forrige uke, til samstemt applaus fra både investorer og Kabelvågkomapaniet.
– Vi er særdeles fornøyd med å få på bordet en løsning hvor Kolflaath-brygga blir ivaretatt og som samtidig skaper aktivitet og utvikling i Kabelvåg, sier Barbro Erdahl.
Forslaget legger opp til 17 nye leiligheter på brygga, henholdsvis fire i Kolflaath-brygga og 13 i det nye komplekset, som gis en topp moderne fasade mot havna og på sitt høyeste strekker seg seks etasjer over bakken. Beboerne i bygget er sikret strålende, sørvendt utsikt både mot torget, havnebassenget og Vestfjorden i den ene retningen og Vågakallen den andre veien. I første etasje skal det legges til rette for næring, med glass i begge retninger, slik at man får utsyn til torget også fra baksiden av bygget.
– Bygget vil også frigjøre masse eneboliger for yngre barnefamilier i Kabelvåg. Hovedmarkedet vårt er dem på 55 pluss. Vi tror dette vil være bra for lokalsamfunnet.
Vi har en forpliktelse til ta vare på litt av det som er vår historie og identitet, samtidig som vår tid også må ha sitt avtrykk, og det er dette et veldig godt eksempel på, sier Erdahl i Kabelvågkompaniet.

Adresse: Sjøgata, 8310 Kabelvåg
Telefonnummer: 97758007
By: Kabelvåg
Rute: Sjøgata
Postnummer: 8310


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Canningen Brygge as.

Kabelvåg fast eiendom

åpningstider, plassering. Sjøgata kabelvåg leiligheter og selveierleiligheter kart bykart, satellitt visning. Canningen Brygge as adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Canningen Brygge as. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Canningen Brygge as med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Gammelgården Gammelgården 222 meter Nå kan du leie huset vårt på ukesbasis. Gammelgården er vårt idylliske hus i Kabelvåg...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler