facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Cantina Mexicana

Cantina Mexicana
Adresse: Gamle Stokkavei 1 , Sandnes 4313, NO
Telefonnummer: 51 96 04 04
By: Sandnes
Rute: Gamle Stokkavei 1
Postnummer: 4313


Anmeldelser
Svært hyggelig besøk. Masse digg på menyen. Vi bestilte quesedillas med jalapeno poppers og alt smakte helt topp. Fersk og digg mat. Servicen var helt upåklagelig. Trønderen ? som tok i mot vår bestilling var i egen liga hva angår service-mindset, helt overlegen. Litt mørkt lokale men ikke noe å utsette på besøket ellers. Mye for pengene. Vi kommer tilbake før eller siden!
Her har de glutenfrie lefser, maislefser og mayo dressingen er faktisk laktosefri. Opplever ofte restauranter putter melk i alt, til og med i aioli. Kjøper alltid de single tacos og nacho chipsen er så god! Tacos'ene er ufattelig tasty og hyggelige folk. Fine priser og en god opplevelse.
Liker svært godt å spise her. Er en serdeles serviceinnstilt mann som pleier å ta i mot bestillingen her. De har flere gode retter men nachos er favoritten.
Verdens beste restaurant, nydelig mat og super service. Bra priser og lite ventetid.
Bestilte sterk uten paprika. Men de hadde ikkje tatt ut. Eg tror ikkje eg komme te å handle der igjen.
Servicen er helt topp. De er superflinke på allergimat. Spiser her ofte, så anbefaler stede på det varmeste.
Spiser her hver gabg jeg er på kvadrat!! Beste plassen å spise for folk med glutenallergi da du har et valg av både hvete og mais tortilla til alt!! Super god mat å gratis påfyll på drikke!
Har flere ganger fått mat som har vært mye sterkere enn jeg takler skriver i bestillinger at det må være så mildt som mulig, men er ellers veldig god mat.
God mat,men litt nedtur at den var lunka og nesten kald. Var kun tallerken som var oppvarmet virket det sombestilte nachos med tilbehør. Den MÅ være varm for å være god. Lang ventetidigårkveld
God mat, positivt overrasket over hjemmelaget salsa og guacamole.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Cantina Mexicana.

Sandnes meksikansk

åpningstider, plassering. Gamle Stokkavei 1 kart bykart, satellitt visning. Cantina Mexicana adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Cantina Mexicana. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Cantina Mexicana med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler