facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Cantus Personell

Cantus Personell

Info

Cantus leverer fleksible løsninger innen rådgivning og HR, med hovedvekt på rekruttering av personell i tillegg til rekruttering av spesialister og ledere.

Historie

Cantus leverer fleksible løsninger innen rådgivning og HR, med hovedvekt på rekruttering av personell i tillegg til rekruttering av spesialister og ledere. Vår kompetanse gjør oss i stand til å løse oppdrag uavhengig av nivå, bransje og geografi. Vi fokuserer på kvalitet og god service for å oppnå vellykkede løsninger for både kunde og kandidat.
Vi har god erfaring fra – og kunnskaper om – rekruttering av personell på alle nivåer, daglig leder har erfaring med dette siden 1985. Vi har i tillegg et bredt samarbeid med konsulenter fra forskjellige fagmiljøer.

Adresse: Fossveien 3, 3510 Hønefoss, Norway
Telefonnummer: 91 18 45 27
on.llenosrepsutnac@tsop
By: Hønefoss
Rute: Fossveien 3
Postnummer: 3510


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Cantus Personell. Fossveien 3 kart bykart, satellitt visning. Cantus Personell adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Cantus Personell. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Cantus Personell med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler