facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Cappelens Forslag

Cappelens Forslag

Info

Fri bokhandel & cafe i Bernt Ankers gate 4, Oslo.

"Et sånt sted hvor folk møtes og forelsker seg, i en film av Woody Allen" -Jan Kjærstad

Historie

Cappelens Forslag er en bokhandel og kafe i Bernt Ankers gate 4, hvor du kan finne nye, brukte og antikvariske bøker, på norsk, engelsk og andre språk, håndplukket og utvalgt ut fra en tanke om at kvalitet er det beste salgstrikset.

Hos oss kan du finne moderne og postmoderne klassikere som kjedene ikke lenger fører, eller kult-litteraturen de aldri tok inn. Innbundet 50-talls sci-fi, romaner fra den amerikanske borgerkrigen gitt ut i 1834, Kultbøker og klassikere i utvalg, Ondskapens Blomster på originalspråket, vårt eget konversasjonsleksikon, bøker fra Oslos mikroforlag, verk som er ute av print, signerte og dedikerte rariteter; vi har mye rart. Vi har til og med en flaske sukker som har tilhørt Peter Wessel Zapffe. Men den er ikke til salgs.

Vi har per i dag få dubletter av bøkene, så sortimentet er i stor grad unikt; selger vi en bok kan vi ikke vite når vi får god-utgaven av den inn igjen. Men, vi fører også nye bøker.

Vi har også et lite utvalg av vinyl(i god stand eller nye), og en del nummererte og signerte silketrykk og fotografier av diverse dyktige folk.

Vi kan ordne med en kopp ordentlig kaffe eller te til deg mens du ser deg om, slår av en prat eller bare leser eller lytter til musikken.
Skal du ha steamet dobbel latte med skummet melk og reven sjokolade
kan vi fortelle deg hvor i gata de selger sånt.
Vi har åpnet. I Bernt Ankers gt. 4.

Velkommen.



Adresse: Bernt Ankers Gate 4, 0183 Oslo, Norway
Telefonnummer: 93665993
By: Oslo
Rute: Bernt Ankers Gate 4
Postnummer: 0183


åpningstider

Mandag: 11:00 - 18:00
Tirsdag: 11:00 - 18:00
Onsdag: 11:00 - 18:00
Torsdag: 11:00 - 18:00
Fredag: 11:00 - 18:00
Lørdag: 12:00 - 16:00


relaterte søk: cappelens forslag konversasjonsleksikon, andreas cappelen, cappelens forlag, tronsmo, pil cappelen smith
Anmeldelser
Det finnes ingen bokhandel som Forslaget. Utvalget er bredt og godt, og servicen er verdt fem stjerner alene. Da jeg var på jakt etter en bok jeg ikke fant noe sted inkludert forslaget tilbød Pil meg å kjøpe hans eget eksemplar. Lykke til med å finne den velvilligheten noe annet sted!
En skattekiste full av bøker jeg ikke visste jeg ikke kunne gå hjem uten. Den mest bokhandlerete av bokhandlere, slik de ser ut i de bra filmene.
Utrolig flott liten bokhandel med flinke og hyggelige ansatte som gjerne hjelper med anbefalinger og god samtale. Godt utvalg og tar i mot bestillinger. 10/10.
Oslos desidert hyggeligste sjappe. Deilig utvalg brukte bøker, kuratert med kjærleik, peil og god smak. I tillegg finnes det en smått hemmelig kaféavdeling med sitteplasser god kaffe.
Oslos og Norges desidert beste bokhandel. Møysommelig utvalgt utvalg. God kaffe. Veldig hyggelig og kunnskapsrik betjening.
En ekte bokhandel med titler du ikke finner noen andre steder og genuin interesse for rike opplevelser.
Triveleg eigar, god kaffe og to kjøpte bøker!
Briljant sted og konsept! Bokhandel/ -utgiver med sjel og servering. Morsomme lokaler og hyggelig betjening. Masse kuriøst interiør, og diverse arrangementer fra tid til annen. Anbefales sterkt!
Trivelig bruktbokhandel/kaffehull. God og hyggelig service.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Cappelens Forslag. Bernt Ankers Gate 4 kart bykart, satellitt visning. Cappelens Forslag adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Cappelens Forslag. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Cappelens Forslag med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler