facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for cardshop.no

cardshop.no

Info

En av Norges ledende nettbutikker og leverandør av poker og bridgekort, Magic the Gathering, kort- og brettspill. Bredt utvalg med fokus på høy kvalitet.

Historie

Cardshop.no er en 100% norsk nettbutikk som selger spillkort, samlekort og kortrelaterte spill samt tilbehør til disse. Vårt lager ligger i Bryne rett utenfor Stavanger, hvor en av landets større postsorteringssentraler ligger (Forus). Dette gir oss korte leveringstider til alle deler av landet!

Hovedkriteriet for å ta inn et produkt i Cardshop.no sortimentet er kvalitet. Vi fører spillkort fra blant annet Cartamundi, Copag, KEM, Bicycle og Fournier for å nevne noen.

Kort fortalt: Cardshop.no er en enkel, rask, og utrolig rimelig nettbutikk for deg som ønsker deg markedets beste kortstokker!

Velkommen som kunde hos oss.



"Kort fortalt: Cardshop_no er en enkel, rask, og utrolig rimelig nettbutikk for deg som ønsker deg markedets beste kortstokker!"
Adresse: Storgata 30, 4340 Bryne, Norway
By: Bryne
Rute: Storgata 30
Postnummer: 4340



relaterte søk: Cardcenter, Card game, Magic the Gathering Norge, Playing Cards, Deck of cards, Samlekort Norge, Kortstokk Norge, Pokémon center norge
Nærliggende lignende selskaper
Ringo Bryne Ringo Bryne 89 meter Ringo Bryne er en del av Koinonia AS
TrendUs TrendUs 243 meter Vanvittig kul butikk, med mye forskjellig! Marmeladene de har er kjempe gode!
BR M44 BR M44 247 meter Jeg liker veldig godt at man kan bestille Big Bite på en skjerm slik at man får bedre...
Extra leker Bryne M44 Extra leker Bryne M44 293 meter Var på jakt etter en spesiell julegave som var veldig viktig viste ikke fulle navn me...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler