facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Carfix Os

Carfix Os

Info

Få melding når vi senker prisene på drivstoff.

Produkter

Mekonomen, Superdekk, Uno-X, bilvask, nylaget mat fra eget kjøkken

Adresse: Industrivegen 1, 5210 Osøyro
Telefonnummer: 56301850
on.xifrac@so
By: Osøyro
Rute: Industrivegen 1
Postnummer: 5210


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:00
Tirsdag: 07:30 - 16:00
Onsdag: 07:30 - 16:00
Torsdag: 07:30 - 16:00
Fredag: 07:30 - 16:00


relaterte søk: lyssand bil os, carfix heiane, carfix åsane, verksted os, dekk os, bilverksted os, carfix fitjar, carfix sandnes
Nærliggende lignende selskaper
Best Os Best Os 2 km Alltid kjempegod service
Anmeldelser
Kjempe knall og god service når eg skulle he te en havarert bil.... Hjelp å få den innpå min bil va de en gjeng som bidro. K all sted, ryddig og fin butikk og verksted.
Skamdyr AC service, ville ikke oppgi pris på dette før servicen var utført. Ligger en tusenlapp over andre aktører. 2800kr uten diagnose eller sporstoff.Tjenesten: Klimaanlegg
Veldig bra service. Enkel nettside, lett å bestille. De svarer raskt på mail og ventetid på å få time er minimal. Alltid hyggelige og kunnskapsrike. Anbefales.
Bilen min havarerte sent i går kveld dagen før ferien startet Vi skulle med båt til Danmark i dag. Ringte Carfix Os i dag tidlig og forklarte problemstillingen. De gjorde alt de kunne for å få tak i nytt drivstoff-filterhus men det var umulig å oppdrive på så kort varsel. Endte opp med at de renset og limte delen som var knekt og nå sitter vi på båten og er takknemlig. Ferien er reddet!
God på generell service, men ellers helt elendig til å høre på spesifike ting som ikke kunne vert understreket mer. Veldig dårlige til å holde avtalte timer.
Styr unna! Jeg ble forsøkt svindlet for flere titalls tusen, da verkstedet «rotet vekk» felgene mine som jeg hadde på dekkhotell og deretter nektet å erstatte dem. Jeg måtte sende en lang og skarp mail til dem om hvor uprofesjonelt, rystende og ugreit det var at de ikke bare hadde uten å informere meg kastet felgene mine «fordi de var slitte» men attpåtil nektet å erstatte felgene mine og underveis endret forklaringen sin til meg. De påsto også at jeg hadde sagt ting jeg aldri hadde sagt. Jeg måtte til slutt true med rettssak før de endelig tilbød meg en tålelig avtale om at jeg fikk nye felger mot å betale for dekkhotell. Jeg fraråder ALLE mot å bruke denne bedriften da de forsøker å lure kundene sine og ikke rydder opp i feilene sine før de blir tvunget til det.
Punkterte ene dekket på bilen i nærheten 10 min før alle verkstedene stengte. Jeg kom meg til ett, men ble sendt videre. Jeg klarte deretter å komme meg bort hit, men belaget meg på å bli bedt om å komme tilbake på mandag morgen. Svaret fra carfix: så klart vi skal hjelpe deg! Ta deg en kaffe og pust ut, for dette fikser vi. Tusen takk for at dere ønsket å hjelpe meg utover stengetid en fredags ettermiddag! Setter virkelig pris på det Tjenesten: Dekk
Dyrt og dårlig! Har hatt flere dårlige erfaringer. Leverte en tilhenger til full service; nye dekk og bremser. Det resulterte i låste hjul og ødelagte dekk etter første tur. Prisene på arbeid er mye høyere enn andre verksteder på Os.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler