facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Castillo fried chicken Pizza & Grill

Castillo fried chicken Pizza & Grill
Adresse: Wilhelm Dalls vei 50, 6511 Kristiansund N, Norge
Telefonnummer: 71 67 40 00
Stat: Møre og Romsdal
Distrikt: Kristiansund
By: Kristiansund N
Rute: Wilhelm Dalls vei
Husnummer: 50
Postnummer: 6511


åpningstider

mandag: 12:00–23:15
tirsdag: 12:00–23:15
onsdag: 12:00–23:15
torsdag: 12:00–23:15
fredag: 12:00–23:15
lørdag: 12:00–23:15
søndag: 13:00–23:15

Anmeldelser
Jeg har som regel bestilt mat fra dette stedet og fått det levert hjem.nOg maten smaker like godt hver gang. Og basert på 5 års erfaring burde det si litt om kvaliteten. Jeg kan anbefalle Castillo på det varmeste
Hun hva sint å den oppførselen hun hadde i den tonen der liker jeg ikke, så hun kan virkelig bare gå hjem til ungan sine vis hun har i det hele tatt, å væra sint til dem. Hun spurte hva vi skulle ha til mat også sa jeg hva jeg ville ha så skifta hun tonefall å ble dårlig stemming også sa hun nei det kan vi ikke gi deg, ho bare ble stille å lagde kvalme og når jeg skulle si hade så svarte hun ikke før jeg hadde sakt hade mange ganger. Sykt at noen kan ansatte noen som henne. Hun ødlegger for bransjen, hun ødlegger for shoppa der sia det hva favoritt plassen min kommer aldri til å bestille fra der igjen. Mhv god kylling.
Helt supert generelt, men anbefaler ikke levering med mindre man liker å få kritikk for det. Én gang er en dårlig dag, to ganger skjer ikke ved tilfeldighet. Her må det ansettes sjåfører eller fjerne tilbudet om levering.
Babben og prisen er god. Den flørryen eller hva den heter, med kaffe i, er god på smak den også, MEN for 50 kroner regner jeg ikke med at det var med slush og alt fra finhakket is til isbiter. Sugerøret var også umulig å drikke av. Vakumet inni klemte bare sammen røret så det ikke kom ut noe.
Bra gatekjøkkenmat til en god pris. Litt bråket omgivelser ute og liten plass inne, men på sommer og som take away er dette bra saker det.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler