facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Cavi-Lipo Kristiansund permanent fettfjerning

Cavi-Lipo Kristiansund permanent fettfjerning

Info

Cavi-Lipo er FETTFJERNING UTEN KIRURGI.
Tlf 95759452

Historie

Cavi-Lipo er et av markedets mest avanserte og effektive ultralydsystemer som bruker kavitasjon til å bryte ned fettceller. Apparatet brukes til permanent fjerning av fettceller samt til behandling av ansikt og hals. Cavi-Lipo brukes også til å redusere cellulitter og stramme opp slapp hud.

Ultralyd med kavitasjonseffekt er det nyeste innen slankebehandling. Cavi-Lipo virker på alt underhudsfett, og hele kroppen kan behandles på en rask, sikker og effektiv måte. Cavi-Lipo arbeider med ultralyd på ca. 25 KHz og behandlingen foregår ved at en patentert sonde føres langsomt over de aktuelle områdene. Det unike ved fokussonden på Cavi-Lipo apparatet er at ultralydbølgene krysser hverandre slik at det oppstår en interferens som forsterker virkningen. Behandlingen stimulerer også lymfesystemet, noe som hjelper kroppen med å skille ut de giftstoffene som ofte ligger lagret i fettcellene.

Behandlingen er helt smertefri og krever ingen bedøvelse, inngrep eller lignende. Det eneste du kjenner er en svak varme når sonden beveges mot huden din. Du kan straks gå tilbake til dine vanlige gjøremål etter behandlingen

Fettcellene er borte for godt
Denne metoden fjerner fett uten bruk av kirurgiske inngrep. Resultatene kan i mange tilfeller likevel sammenlignes med det en oppnår ved vanlig fettsuging og kirurgi. Metoden som benyttes kalles kavitasjon og forklares i avsnittet under. Fettcellene som ødelegges og fjernes under behandlingen er borte for godt, noe som gjør at du også vil ha litt vanskeligere for å legge på deg igjen på samme sted senere.

Hva er kavitasjon?
Kavitasjon er en reaksjon mellom væsker og lavfrekvente ultralydbølger. Kavitasjonen som Cavi-Lipo benytter har en frekvens som kun påvirker fettceller. Ved bruk av lavfrekvente ultralydbølger med høy intensitet vil små vakumbobler dannes i vevsvæsken på en kontrollert måte. Disse boblene vil implodere slik at cellemembranen oppløses og det oppsamlete fettet frigjøres uten å skade tilgrensende vev. Denne innovative metoden fjerner vanskelig fett som man ikke alltid klarer å bli kvitt med dietter eller trening. Fettcellene omdannes til væske som kroppen kvitter seg med gjennom lymfesystemet og vanlig forbrenning. Kroppens øvrige celler påvirkes ikke.

Adresse: Nedre Enggt. 21, 6508 Kristiansund Nord, More Og Romsdal, Norway
By: Kristiansund Nord
Rute: Nedre Enggt. 21
Postnummer: 6508


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Cavi-Lipo Kristiansund permanent fettfjerning.

Kristiansund nord helse/skjønnhet

åpningstider, plassering. Nedre Enggt. 21 kristiansund nord skjønnhet, kosmetikk og personlig pleie kart bykart, satellitt visning. Cavi-Lipo Kristiansund permanent fettfjerning adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Cavi-Lipo Kristiansund permanent fettfjerning. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Cavi-Lipo Kristiansund permanent fettfjerning med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Stardon Enterprise Stardon Enterprise 93 meter Twitter stardonenterprise beauty
Kristiansund Fot- og Hudklinikk Kristiansund Fot- og Hudklinikk 152 meter Klinikk for kropp og helse - vi gjør vanlige ting uvanlig bra!
Madara Anoško Madara Anoško 161 meter Lash extensions - Classic, 2D & 3D, Mix, Hybrid.
Ingas Hudstudio Ingas Hudstudio 268 meter Veldig fornøyd. Perfekt farge, flink og rask til å klippe, kommer med gode tips og an...
Klinikk Audrey Klinikk Audrey 471 meter Profesjonell og svært dyktig neglepleier.
Sminkemagi - for alle Sminkemagi - for alle 937 meter Veldig fornøyd med servicen. Jeg vil takke Ingvild, fra Sminkemagi har lært meg med å...
Health og Beauty senteret Health og Beauty senteret 2 km Godt utvalg i garn, super betjening
Hennes Hårstudio as Hennes Hårstudio as 3 km Alltid fornøyd etter å ha vært der
SalongKristin SalongKristin 4 km Dame og herrefrisør på Frei! For timebestilling: Ring eller sms: 93810000
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler