facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for CC Hamar

CC Hamar

Info

CC Hamar er innlandets største senter for handel og næring. Bygningen inneholder et moderne kjøpesenter, treningssenter, boliger og næringslokaler. Senteret har 84 ulike butikker, herav 8 serveringssteder.



"CC Hamar er innlandets største senter for handel og næring.Bygningen inneholder et moderne kjøpesenter på 33.000kvm, med flotte uteområder og offentlig park på taket på seks mål.Her finner du lekeplasser, petanque baner, frukttrær og benker. I vinterhalvåret tilbys en skøytebane på 330 kvm.Senteret består av 84 butikker, herav 8 serveringssteder, i tillegg til treningssenter, tannleger, helseklinkikk og bank. Samt 38 leiligheter, 15 rekkehus og 21 studioleiligheter."
Adresse: Vangsveien 62, 2317 Hamar, Norway
Telefonnummer: 969 14 800
on.cc@ramahcc
By: Hamar
Rute: Vangsveien 62
Postnummer: 2317



relaterte søk: cc hamar butikker, cc hamar tilbud, cc hamar åpningstider, meny cc hamar, cc hamar ledige stillinger, cc hamar åpningstider påsken, cc hamar parkering, cc hamar nattåpent
Anmeldelser
Flott kjøpesenter med en fantastisk lekeplass/park på taket. Gode parkeringsmuligheter ute så vel som inne i kjelleren. Anbefaler alle barnefamilier som tenker seg et stopp på veien sør eller nordover, og gjøre det her. Flotte benker på taket for å spise lunsj, mange lekeapparater og fin gressplen. Er du heldig så finner du moreller på trærne i rundt også i juli. Vi kjøpte baguetter på matbutikken, gikk rett ut og opp 2 trapper så var vi på toppen. På midta av taket et det en flott inngang rett inn til toaletter, HC/barn og dame/herre. Og ved siden av en fin restaurant dersom det er varmmat som er foretrukket. Vil definitivt legge inn dette som et fast stopp på veien nordover for familiebesøk.
CC på Hamar er det beste senteret rundt hele Mjøsa. Du finner alt fra klær, matvarer, restauranter, optikere, interiørbutikker osv. Det er høyt og fint under taket inne på senteret, og det er rent og med sittegrupper rundt det hele. Eneste kritikken jeg har, er at jeg fikk faktura for å ha parkert over de tre gratis timene, for å ha shoppet og drukket kaffe og vært og spist osv. og det grådige parkerings selskapet tok et klekkelig fakturagebyr.. Lavmål å ikke tilby gratis parkering for de som legger igjen over gjennomsnittet med penger, og dermed trenger med enn tre timer for å gjøre det.
Kjempeflott og Moderne senter i hjertet av Innlandets største by. Det bor ikke mange flere på Hamar enn det gjør i Lillehammer og Gjøvik, men du ser og føler en hvis forskjell. En slags storebror i distriktet. Sånn blir det også med kjøpesentrene mellom de tre Mjøsbyen. Hvor CC Hamar er størst, finest og helt klart det beste kjøpesentret.
Stort i et prektig kjøpesenter, med masse sitteplasser greit nok at de er litt fiendtlig designet så man føler seg i veien. Eller smått ukomfortabel, siden alle ser på deg Stort utvalg av butikker hvertfall, i de fleste grener/sjangere så CC har potensielt det du leter etter.
Stort og fint kjøpesenter med god variasjon av butikker. Blide, serviceminded folk i butikkene og på spisestedene. Blir ikke så lenge til jeg besøker dette senteret igjen, selv om det ligger et godt stykke hjemmefra. Det er verdt turen.
Stort fint senter, med ett godt utvalg av forskjellige buttikker. Klær,hobby,spill og dyr for å nevne noe.
Her har du nesten alt på ett sted. Fra mat til verktøy,sko og klær. Kafe og spisesteder
Gode parkeringsmuligheter, butikkene er mange og er oversiktlige, hyggelige ansatte. Anbefaler et besøk her!
Det er ett fint kjøpesenter for mat, klær og andre ting. Du kan nesten finne hva du vil.
Flott handlesenter med variert utvalg av kjente butikker og mer ukjente, men desto mer spennende butikker.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til CC Hamar med offentlig transport


CC Hamar 50 meter
CC Hamar 80 meter
100
105
650
656
660
675
692
697
B21
B22
B24
B26
CC Hamar 80 meter
100
105
660
675
692
697
B21
B22
B24
B26
Statens hus 280 meter
100
105
660
675
692
697
B21
B22
B24
B26
Statens hus 300 meter

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon CC Hamar.

Hamar kjøpesenter

åpningstider, plassering. Vangsveien 62 kart bykart, satellitt visning. CC Hamar adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på CC Hamar. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om CC Hamar med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
CC Stadion CC Stadion 56 meter Flott kjøpesenter med en fantastisk lekeplass/park på taket. Gode parkeringsmulighete...
Kvartal 48 Kvartal 48 490 meter Veldig effektiv og dyktig tannlege! Vel ivaretatt og strålende fornøyd pasient!
Torghjørnet Torghjørnet 646 meter Det ble bra med Egon restaurant der, men kjøpesenter har blitt mer borte derfra egent...
Maxi Storsenter Maxi Storsenter 1 km Fint senter med bra utvalg av butikker
Storhamarsenteret Storhamarsenteret 2 km Et av de eldste shoppingsentrene i Hamar. Inneholder i dag en Kiwi butikk, Extra, Eu...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler