facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for CellReset

CellReset

Historie

CellReset
Store deler av den norske (og verdens) befolkning er rammet av en eller flere lidelser som kalles livsstilssykdommer
Alle tyder på ubalanse i kroppens evne til å håndtere alle påkjenninger fra et uheldig kosthold, mangel på viktige vitaminer og mineraler, for mye stress, fysisk passivitet og mangel på kunnskap om hvordan vi kan komme ut av dette syndromet.

Du kan nå ta imot hjelp og gjøre som mange andre allerede har gjort; ta ansvar for deg selv og gjøre noe med årsakene.

Du starter med å takke NEI til de mange daglige besøk av små «helsetyver». Ved å gå til årsakene og fjerne disse vil vi alle gi oss selv en mulighet til å hjelpe kroppens iboende selvhelbredende evne til igjen å fungere som det fra naturens side var ment for å holde oss borte fra sykdom og overvekt.

Uønskede tilstander:

Høyt blodtrykk
For mye av det dårlige kolesterolet
For lite av det gode kolesterolet
For mye triglyserider
Blodsukker ubalanser
Væskeansamlinger
Kroniske inflammasjoner
Overvekt
Bukfett
Hormonelle ubalanser
De ovenstående tilstandene har samlet fått navnet«Metabolsk syndrom», en samling av flere symptomer som oppstår ved usunn livsstil over tid.

CellReset er en 28 dagers meny basert på matkjemi + kunnskap om fortsettelsen gir oss en mulighet til å finne veien tilbake til vårt friske, slanke og glade jeg.

CellReset er en 28 dagers diett, vi kaller det - en ny start på en bedre hverdag !

Bevisstgjøring og handling bringer deg fort nærmere ditt mål:

nok energi
godt immunforsvar
god restitusjon
kropp i balanse
din trivselsvekt
godt humør

Metabolsk syndrom : (metabolsk=Stoffskifte)

Tilstander som innbefatter for høyt blodtrykk, blodsukker, triglyserid, kolesterol.
I tillegg overvekt, buk-fett, væskeansamlinger.

La oss se på noen faktorer:

For mye ferdigmat
For mye sukker
For mye salt
For mye stivelse
Feil fett
For mye stress
For lite vann
For lite essensiell næring
For lite bevegelse
Ubalanse i kroppen:

Blodsukker
Kolesterol
Hormoner
Vann
Salt
pH

Alt vi her nevner og mye mer kan en endring i vår livsstil gi veldig gode resultater. Det betyr at vi kan ta kontroll, skape balanse og bedre vår livskvalitet.


Har du god fordøyelse?
Spørsmålet kunne kanskje like gjerne vært: Har du god helse? Vår tarmhelse og vår generelle helse er nært forbundet.
God helse er som kjent mer enn fravær av sykdom, på samme måte som god fordøyelse er mer enn fravær av fordøyelsesplager.
Det er først når man blir kjent med kompleksiteten i vårt fordøyelsessystem, og de mange faktorene som påvirker det, at man
gjerne svarer ”tja” fremfor ja på spørsmålet om man har god fordøyelse.

Fordøyelsesbesvær – en folkeplage!
Mange snakker gjerne om sine plager og sykdommer når de møter andre mennesker, men holder helst tilbake når det er snakk om problemer med gassdannelse, oppblåsthet og sure oppstøt. Til tross for at fordøyelsesplager er et underrapportert problem, er det den mest utbredte årsak til at vi oppsøker legen. Mest hyppig er utbredelsen blant kvinner.

Fordøyelsen er som samlebåndet på en fabrikk
Den 7 m lange fordøyelseskanalen som strekker seg fra munn til endetarm, kan sammenlignes med samlebåndet i en kjemisk fabrikk. Langs samlebåndet finnes utallige kjertler som produserer slim og fordøyelsessafter. Disse stoffene er viktige ingredienser i den kjemiske behandlingen av maten. Samlebåndet drives mekanisk fremover av omsluttende muskler i mage ogtarm, og styres bl.a. av lokale hormoner og tarmens eget nervesystem. Hver etappe på samlebåndet er avgjørende for hvor grundig maten brytes ned og absorberes, og hvor lett ufordøyd mat og andre avfallstoffer skilles ut.

Enzymer
Selve nedbrytingen av maten er det fordøyelsesenzymer som sørger for. Enzymer er proteiner som gjør et arbeid, ved å bryte ned eller å bygge opp stoffer. Fordøyelsesenzymene kan sammenlignes med roboter med saks. De står langs samlebåndet og klipper opp de lange og komplekse matmolekylene: fett, karbohydrater/stivelse og proteiner, til mindre bestandeler som kan
absorberes i tarmen: frie fettsyrer, glukose og aminosyrer. Samtidig frigjøres antioksidanter, vitaminer og mineraler for opptak i kroppen.

henderTarmtømmingsrefleksen utløses når maten er ferdig fordøyd
Langs tarmens samlebånd er det rikelig med sanseceller som følger med på enzymenes nedbrytning av maten. Status
kommuniseres løpende til tarmens nervestystem, som styrer muskulaturen som driver maten videre nedover på samlebåndet.
Når konsentrasjonen av nedbrutte næringsstoffer øker, utløses refleksene som driver samlebåndet videre til endestasjonen; sisteetappe før avfallstoffene havner i toalettskålen.


Forstoppelse – hva er det som stopper opp?
Legevitenskapens råd mot forstoppelse har i store trekk vært basert på at man betrakter tarmen som et kloakksystem som må stakes opp når mat og avfallstoffer setter seg fast. Isteden for metalltråd og sugekopper, som rørleggeren bruker, tyr man til klyster, lakserende oljer og magnesiumsalter, som frigjør tarminnholdet.
Det kan være nyttig som akutt hjelpemiddel for å lindre plagene som oppstår, men gir ingen varig løsning. Mer moderate og almenne råd mot forstoppelse og treg mage er å innta mye vann, fiber og essensielle fettsyrer, samt å mosjonere. Dette er alle gode råd både for fordøyelsen og for vår generelle helse. Det tar derimot ikke forstoppelsesondet ved roten. Istedenfor å se seg blind på at maten stopper opp, bør man heller se nærmere på hvorfor den stopper opp. Da kan man ikke utelukke enzymenes betydning.

Fordøyelsesenzymene kommer fra to kilder
Fordøyelsesesenzymene kommer ikke bare fra fordøyelsessaftene som vi selv produserer; spytt, magesaft, tarmsekret og bukspytt, men også fra maten vi spiser. Cellene i planter og dyr, som utgjør vår føde, er fulle av enzymer. De bidrar til at næringstoffene løses fortere opp i våre egen mage og tarm. Forutsetningen for å kunne dra nytte av disse enzymene, er at maten ikke varmebehandles; enzymer ødelegges fra 40 ?C og oppover. Med vårt høye konsum av oppvarmet og bearbeidet mat, går de fleste glipp av disse
essensielle hjelpestoffene for en god fordøyelse.

Er det ikke nok med kroppens egenproduserte enzymer?
Forskning viser at kroppen ikke bare bruker fordøyelses enzymer til å bryte ned maten. Immuncellene bruker også disse enzymene til å bryte ned og ”fordøye” bakterier, virus, sopp og immunkomplekser som utløser betennelsesreaksjoner.
Ved utelukkende å basere seg på kroppens egen enzymproduksjon, vil man lett overbelaste dens evne til å produsere enzymer. Dermed reduseres vår
fordøyelseskapasitet, vårt immunsystem og vår helse.
CellReset sammen med tilskuddene hjelper deg til å få en optimal fordøyelse og god helse!


Cellreset-LOGO-250

CellReset programmet består av ren mat, vitaminer, mineraler, probiotika, te og aminosyrer.

Selve kuren varer i 28 dager + 90 dagers ettervern.

Du får tilsendt selve kostholdsprogrammet på mail, og tilskuddene i posten ca tre arbeidsdager fra du bestiller.

Ring oss på 94 88 46 00

Adresse: Guldbringa 1, 1825 Tomter
Telefonnummer: 94884600
By: Tomter
Rute: Guldbringa 1
Postnummer: 1825


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00
Lørdag: 09:00 - 15:00
Søndag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: cellreset vektnedgang, cellreset pris, cellreset erfaring, cellreset fitline, cellreset kritikk, cellreset diet plan, oppskrifter cellreset, cellreset norge
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon CellReset.

Tomter helse og medisin

åpningstider, plassering. Guldbringa 1 kart bykart, satellitt visning. CellReset adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på CellReset. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om CellReset med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
28 dagersdietten 28 dagersdietten 0 meter 28 dagersdietten, ned i vekt. Raske resultater, bedre helse, kun 28 dager, ren sunn m...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler