facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Central City Apartments

Central City Apartments
Adresse: Brinken 52, 0654 Oslo, Norge
Telefonnummer: 21 64 61 30
Stat: Oslo
Distrikt: Oslo kommune
By: Oslo
Rute: Brinken
Husnummer: 52
Postnummer: 0654


Anmeldelser
Helt ok. Rommene er helt greie med egent bad, kjøleskap og komfyr. Sengen er utrolig hard og det er mye bråk i gangene og utenfor leiligheten. Betjeningen prater dårlig engelsk, og er ikke mye på tilbudssiden. Til tross for at det er veldig billig blir det nok ikke flere turer hit med det første.
Anbefales ikke til noen, elendig service og møkkete plass. Full av veggdyr. Jeg bodde der par uker og ingen i resepsjonen snakker Engelsk eller norsk.
Vi var her i 4 dager til en billig penge fordi vi bestilte tidlig. må innrømme at vi var skeptisk- etter telefonsamtale -på dårlig engelsk-da vi ankom ble vi også møtt i telefon på engelsk og noe vannskeligt å finne resepsjon-MEN da vi møtte dama i resepsjonenriktig nok engelsk tale der ogsåble vi vist til et flott rom leilighet rent og hyggelig flott bad -litt lite koke greier- men det holdt for oss.Var veldig fornøyd med oppholdet og kommer garantert tilbake -eneste årsak til at stedet ikke får 5 stjerner er -engelsktalende folk og litt surr med innskjekk
Bodde her i 6 dager sammen med mine tre barn. Leilighet med fire senger fordelt på to soverom. Ikke sofa i leiligheten, men noen stoler og et lite bord. Svært lite utstyr på kjøkkenet, og et lite kjøleskap. Såpe kun i dusjen. Fikk rengjort rommet kun en gang i løpet av de 6 dagene vi var der.nKort vei til t-bane og buss. Og ganske gode senger.nKommer ikke til å benytte meg av dette stedet igjen.
Dårlige forhold, var det et døgn. Var insekter i leiligheten. Det var ikke rene kopper. Drikkevannet smakte ikke norsk, vannet føltes veldig ekkelt. Ble kvalm av å drikke drikkevannet. Eneste som var pluss var at det var stort.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler