facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Certego avd Østfold

Certego avd Østfold

Info

Certego avd Østfold er sikkerhetsleverandør av låser, beslag, nøkkel, låsesystem, adgangskontroll og alarm. Vi har butikk for lås og nøkkelservice.

Adresse: Stabburveien 16, 1617 Fredrikstad
Telefonnummer: 09145
By: Fredrikstad
Rute: Stabburveien 16
Postnummer: 1617


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: certego harstad, certego haugesund, certego gjøvik, certego kristiansand, certego lillehammer, certego otta, certego tveita, låsgruppen drammen
Anmeldelser
Perfekt service, og kunnskapsrike ansatte. Anbefales på det sterkeste. Manglet en del som de ikke hadde inne, men de ordnet en løsning som til slutt ga et perfekt resultat. En av de stedene som er igjen der de har spart på gamle deler så du kan vedlikeholde ting uten nødvendigvis å kjøpe alt nytt.
Utrolig hjelpsom og kunnskapsrik! Satt fast hjemme med balkongdør som ikke kunne låses fordi nøkkelen satt fast i låsen og hverken gikk rundt eller ut. Ringte Certego Fredrikstad og snakket med Lars Ivar som var utrolig hjelpsom. Han forklarte meg hvordan jeg kunne pille fra hverandre sylinderen og dytte ut nøkkelen. Problem løst!
Har hjulpet meg ut av en håpløs situasjon med tanke på utgått rattlåssystem og uten mulighet til å lese kode på nøkler til mc Anbefales!!
Hjelpsomme og hyggelig betjening...
Bra service hos dem
Savner Knut da.
Kjempe service
Ypperlig service
Disse menneskene overrasket meg; de var i stand til å lage en reservenøkkel til veteranmotorsykkelen min i farten. Profesjonelle folk.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Certego avd Østfold.

Fredrikstad låsesmed

åpningstider, plassering. Stabburveien 16 kart bykart, satellitt visning. Certego avd Østfold adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Certego avd Østfold. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Certego avd Østfold med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler