facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Challenge40 multisport

Challenge40 multisport

Info

Fart, kart og taktikk! 2-mannslag tar seg frem til inntil 40 poster i løpet av 4 timer. Noen av postene har aktiviteter og gir mange poeng. Hvem tar flest?

Historie

Fart, kart og taktikk! 2-mannslag tar seg frem til inntil 40 poster i løpet av 4 timer. Noen av postene har aktiviteter og gir mange poeng. Hvem tar flest?

Etikett

Challenge40 er sykling, løp, orientering, taktikk, problemløsning og samarbeid. Challenge40 er postløp for 2-mannslag i variert terreng. I området venter 40 poster med ulik poengverdi - og noen tilbyr spesielle utfordringer. 4 timer står til rådighet for å ta så mange poster og poeng som mulig.

Challenge40 er et arrangement for en aktiv bredde. Her stiller lag med både elite og mosjonister. Noen er med for å vinne, mens andre vinner ved å være med. Du må kunne bruke kart, og noen av utfordringene blir å velge poster med samlet høy poengverdi og ta dem i en gunstig rekkefølge.

Challenge40 har innlagt noen kreative poster. På disse postene må du løse spesielle oppgaver, men ikke vanskeligere enn at alle kan klare det. Bare én på laget behøver å gjennomføre den kreative delen. Eksempler på kreative poster kan være: Klatring, padling, balansering. Alt nødvendig utstyr vil finnes på postene og flere av de kreative postene er bemannet.

Challenge40 gir bred premiering med samlet verdi på over 60.000,- kroner.

Challenge40 er blitt et av de største multisport-arrangementene i Norge. Det finnes tilsvarende arrangementer flere steder, men Challenge40 beviser at det også er spennende terreng og store utfordringer i det sentrale østlandsområdet.

Velkommen til Challenge40 - en lagkonkurranse som krever hele deg!

Adresse: 1900 Fetsund
Telefonnummer: 92053912
on.04egnellahc@retep
By: Fetsund
Postnummer: 1900


Nærliggende lignende selskaper
Granberg Produkter Granberg Produkter 2 km Produksjon av nyttige ting...
Nopixgo Norge Nopixgo Norge 2 km Nopixgo er et biopuls armbånd som reduserer antallet myggstikk brukeren av armbåndet ...
SmartBane SmartBane 3 km
Fet og Omegn Hundeklubb Fet og Omegn Hundeklubb 3 km Vi er en hundeklubb med tilholdssted i Fet og Omegn. Vi ønsker å være en aktiv hunde...
GlommaDyppen GlommaDyppen 4 km GlommaDyppen er en svømmekonkurranse og er et samarbeid mellom Fetsund Lensemuseum, s...
Fetsund kano- og kajakkutleie Fetsund kano- og kajakkutleie 6 km Kjempe gøy og oppleve litt av speider fortiden, vær obs på masse mygg.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler