facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Chez Karpow

Chez Karpow

Info

Chez Karpow er en profil som er eiet og drevet av Kreativ Leveranse AS. Vi driver catering fra godkjent kjøkken, og leverer skikkelig mat;-)

Historie

Chez Karpow er fortsatt i gründer-gropa, i påvente av lokaler.... Det er ønskelig med oppstart på Skarnes, men absolutt ikke noe 'must'! Jeg skal lage et konsept som skal spre seg utover vårt langstrakte land, på steder med omtrent samme innbyggertall som Skarnes og omkringliggende grender. 6000-oppover.... Vi skal bruke lokale produsenter så langt det lar seg gjøre, og faglært personale, da jeg ser meg smått lei på liten kompetanse, dårlig mat og altfor mye pizza og kebab på steder med det antallet innbyggere! Vi skal også, i samarbeide med lokale kommuner, barnevern og NAV, hjelpe ungdom som av en eller annen grunn har ramlet utenfor samfunnet, familien sin eller har hoppet av skolegangen sin til å få kjenne på verdigheten sin, samhørigheten sin, la de få bli inkludert og respektert igjen! En fremtidsvisjon er også å starte en privatdrevet kokk- og servitørskole her i Odalen:-) Så; det er litt om visjonen min, jeg gleder meg virkelig stooooort til det første stedet åpner!!
Catering er tilgjengelig, ta kontakt for en matprat!

Vår oppgave

Fremme matfag og matkultur, ta vare på kokkefag, servitørfag og utvise yrkesstolthet... Og ikke minst se oss rundt i samfunnet, plukke opp de som av en eller annen grunn har falt utenfor systemet, familien sin, droppet ut av skolen eller lignende. Få disse inn i bedriften, gi de tilbake selvfølelse, tillitt, verdighet og gi de flere nye muligheter....

Produkter

Catering til alle anledninger, med mat fra alle verdens hjørner. Det legges stor vekt på ferske råvarer, kokkekunst fra bunnen av, og et kjærlighetsfylt resultat;-)

Adresse: Øgardsvegen 2, 2100 Skarnes
Telefonnummer: 4748261837
on.woprak@samoht
By: Skarnes
Rute: Øgardsvegen 2
Postnummer: 2100


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler