facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for China House Kin Hong Choi

Adresse: Vormavegen 2, 2080 Eidsvoll
Telefonnummer: 63964519
By: Eidsvoll
Rute: Vormavegen 2
Postnummer: 2080


Anmeldelser
Ikke noe å sette fingeren på. God mat, gode posjoner, hyggelige servitører, trivelig plass. Vi kommer definitivt tilbake Mat: 5/5
Mat har vært helt fint absolutMat: 5/5
Ventet 40 minutter, spurte etter maten, da hadde de ennå ikke startet på den. Ventet litt, fikk ikke noe mat innen 10 min, så da gikk vi. Fikk beskjed om at de måtte prioritere ett langbord når vi gikk. Veldig dårlig!
Aldri igjen! Støtter vanligvis lokale restauranter og butikker, næringsliv generelt. Denne trenger en skikkelig rundvask, oppgradering og opplæring. Lite visste de om at vi er i bransjen.
En smilende kelner ønsker oss velkommen, og følger oss nesten umiddelbart til et av få ledige bord. På menyen er det mye å velge i, både kinesisk og kontinental mat. Maten vi bestiller er bra nok, porsonene store og prisen er overkommelig. Vi ser oss rundt i lokalet, jeg konstaterer at det ser nesten likedan ut som for 40 år siden... og blir litt nostalgisk. En positiv opplevelse på en helt vanlig torsdag kveld!
En av favoritt stedene mine i Eidsvoll. Utrolig god mat og koselig profesjonelle ansatte. Jeg har spist så og si alt på menyen og alt møter forventningene. Jeg kan anbefale Peking suppen på det sterkeste da denne er en av mine personlige favoritter. Og det koster ikke skjorta å spise her heller.
Meget god mat, men noe smakløse sauser. Sausene merket sterk, er ikke akkurat sterke, heller medium vil jeg si. Noe uoppmerksomme til tider, vanskelig å få kontakt med servitør. Heller ingen som kommer bort til bordet å hører om alt er bra. Som take out restaurant 4 stjerner! Ellers 3 stjerner.
Bygningen og restaurantlokalet er som en tidsreise tilbake til 1970-tallet. Hyggelig og effektiv betjenning. Helt grei og god mat som likevel kunne trengt litt mer smak, både i styrke og variasjon.
Har spist her siden jeg var liten, alltid fantastisk mat og herlig stemning
Smakløs mat, vi har prøvd en del av rettene der over en god periode. Sterkt merket sterk er som svak andre steder. Her må kokken frem med krydderet før vi kjøper noe mer derifra.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler