facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Chiptuning Sandvika

Chiptuning Sandvika

Info

Tuning Service Sandvika har lang erfaring med å tune/omprogrammere biler
hjelper deg gjerne! ta kontakt

Adresse: Industriveien 25, 1337 Sandvika, Norway
Telefonnummer: +47 67 54 00 15
moc.liamg@akivdnasgninut
By: Sandvika
Rute: Industriveien 25
Postnummer: 1337



relaterte søk: løberg tuning, chiptuning porsgrunn
Nærliggende lignende selskaper
Ark Sandvika Storsenter Ark Sandvika Storsenter 572 meter Dårlig kundeservice. Ba en ansatt som sto ved kassa å sjekke prisen på en bok som ikk...
Mekopartner Bilverksted Mekopartner Bilverksted 734 meter Lokalt bilverksted. Dekkverksted. Service alle type biler.
Riis Bilglass Riis Bilglass 881 meter Det er bare idioter som jobber der. Fikk mere skader en reparasjoner på bilen min. Ik...
Vianor Norge Vianor Norge 2 km Ryddig og rent, hyggelig betjening
Sandvika Rustsveising Sandvika Rustsveising 2 km Nedlagt pga dødsfall. 30 års erfaring, fagbrev som oppretter, driver et lite men pr...
Bertel O. Steen Asker og Baerum AS Bertel O. Steen Asker og Baerum AS 2 km Dårlig service fra start til slutt, Det eneste lyspunktet var frem til vi signerte ko...
Anmeldelser
Bilen var på reparasjon. Verkstedet klarte å ødelegge en del under demontering uten å informere godt nok om dette. Alt jeg fikk beskjed om var at en del var defekt, men ingen detaljer. Kundeservicen var på topp til jeg hadde betalt, men etterpå fikk jeg følelsen av det stikk motsatte. Jeg synes det er veldig synd at de holder tilbake informasjon i håp om at kunden ikke skal oppdage/forstå hva som egentlig har skjedd. Kommer dessverre ikke til å bruke dette verkstedet mer.
Leverte tilbake bil med avrundet skrue på caliper etter bremseskive bytte og er ikke imøtekommende når den må byttes igjen. Var selvsagt etter «garanti» men hvem sjekker bak hjulene etter reparasjon. Dårlig service.
Kostet 2913 kroner for oljeskift på en vanlig personbil. 822 kroner i arbeid for å skifte olje er det sykeste jeg har sett. Andre verksteder tar 200 kr for arbeidet. Hold deg langt unna!!
Fikk time den 26.1. for å finne ut en feil med lyset på bilen min, og fikk tydelig beskjed om at bilen måtte leveres mellom kl. 7 og 9 på morgenen. Leverte bilen 7:30 og hørte så ingenting fra verkstedet. Ringte selv verkstedet kl. 16:15 45min før stengetid. Da sier han i resepsjonen at bilen min ikke har blitt gjort noe med fordi den ikke var levert til riktig tid. Så sier vedkommende at de har glemt bilen min fordi det var for travelt. Drar for å hente bilen og da har verkstedet lest av feilkoden på bilen i løpet av de 15min det tok for meg å kjøre dit, og da skulle de ha 949kr for å lese av en feilkode. Feilkoden bekrefter at det var en elektrisk feil med lykta, og ikke noe mer. Aldri opplevd at et verksted har oppgitt at de har ledig time og så glemmer de bilen! For et surrete sted. Useriøs aktør. Har hatt firmabiler her også, og det har alltid vært trøbbel med henting og levering og "uforutsette feil" som har krevd flere verkstedbesøk. Styr unna dette verkstedet!!
Advarsel! Etter å ha levert bilen for en enkel reperasjon fikk jeg den tilbake med ødelagt sentrallås. Ingen låser fungerer lengre. Kjørecomputer varsler om permanente feil på flere dørlåser og koblingssystem. Alt skjedde etter en dag på service her. Bilen hadde på forhånd ingen av disse feilene. Både NAF og Bilia som rett før har hatt bilen inne til service og EU kontroll kan bekrefte dette. Til tross for at skadene åpenbart har oppstått i forbindelse med at de hadde bilen inne så nektet de å ta ansvar.
Dere skulle bare bytte batteri. Dere tok 1000 kr "for å undersøke den gamle" hvorfor? Den gamle hadde var undersøk tidligere innen ført en "servise" olje + hjul hvor dere tok 5000kr Hva med de -10% dere løver på reklame? Dårlig!
Utrolig frekk og dårlig service av personen som jobbet der. Mekanikerene var hyggelig og hjelpsomme men det hjelper lite når ett sånt menneske er bedriften ansikt utad! Vil ikke anbefale eller dra tilbake ditt.
Leverte bilen på mandag for time kl 08:00 tirsdag morgen. Mye feil på bilen grunnet problemer med ABS før EU-kontroll. Fikk tidlig telefon og info om problemer. Da bilen måtte repareres i ferien, gjorde det ingen ting om den var inne en dag ekstra. God service, anbefales!
Prisindikasjon helt off! Dessuten ny ulyd i bilen da vi hentet den.... kommentarer som «kunden har alltid rett, selv om den har feil» hjelper lite på service-inntrykket!!!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler