facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Chopan Tandoori

Chopan Tandoori
"Chopan Tandoori serverer smakfulle tandoori, curry og biryani retter midt i Sandnes sentrum.Opplev maten fra Afghanistan, India og Pakistan som umiddelbart vil frakte dine lukte- og smaksans milevis unna Sandnes. Besøk oss i 2.etasje av IMS butikken.Bestill take away online eller via tlf 51662100.Vi kan levere maten hjem til deg.Vi har Dagens rett til bare 149 kr med ris og naanbrød. En ny rett hver dag."
Adresse: Oalsgata 1 , Sandnes 4307, NO
Telefonnummer: 51 66 21 00
By: Sandnes
Rute: Oalsgata 1
Postnummer: 4307


åpningstider

Mandag: 14:00-22:00
Tirsdag: 14:00-22:00
Onsdag: 14:00-22:00
Torsdag: 14:00-22:00
Fredag: 14:00-22:00
Lørdag: 14:00-22:00
Søndag: 14:00-22:00


relaterte søk: Chopan Facebook, Kinamat Sandnes, Macau Sandnes, Pizza Sandnes, Servering Sandnes, Mondo Sandnes, Indian Tandoori Restaurant, Thaimat Sandnes
Anmeldelser
Jeg er ikke overrasket over at du har litt over 4 stjerner i gjennomsnitt da det ikke er noen andre restauranter å sammenligne med i området. Maten her er ganske underveldende i forhold til andre «indiske» restauranter i Norge. De har ikke biff i menyen som er litt rart siden dette er en indisk restaurant og servitøren kunne ikke forklare hva indisk te var da jeg spurte. Så klart var dette bare en uskyldig liten test for å se kompetansen til ansatte, og dessverre feilet. Lammekjøttet var overkokt og kyllingen var helt hvit på innsiden. For dagligdagse mennesker som ikke vet så mye om mat, synes de nok dette er en helt ok restaurant og det er jeg enig i. Men ikke forvent noe stort herfra. Håper jeg ikke ble matforgiftet, så den 5 år gamle mattilsyneresultatet på vei ut
Veldig god mat og betjening, rause porsjoner for en god pris.Anbefales!
Kom hit kl 20.35 i dag og fikk ikke bestille mat fordi det var stengt. Det står åpent til kl 21.30 på nettsiden, og det var flere folk i restauranten. Maten er veldig varierende kvalitet. Noen ganger super, andre ganger dårlig. Pleide være bedre før. Gode naanbrød!
God mat men kaldt lokale. Sto heller ikke noe om åpningstider utforbi. Så vi ble kastet ut på en fin måte.Mat: 5/5
Veldig god autentisk mat, God service, Hyggelig personale. Får kaffe eller te etter maten Drikke til maten: Vann, brus, juice mange typer, alkoholfri vin
Utrolig god mat. Veldig hyggelig personal. Hadde nr 13 som er en miks av alt der vi fikk veldig mye og god mat. Maten kommer på en plate og er personlig den beste restauranten i hele Sandnes! Denne restauranten anbefales på det aller sterkeste!
God mat med gode og varierte smaker, men mangler litt for å bli helt topp. Kald naan og i overkant syrlige sauser trekker ned. Nb: Ingen alkoholholdig​e drikkevarer å få kjøpt.
Veldig god mat og rause porsjoner
Knallgod butter chicken. Ble stappmett, men det var ennå mer mat igjen, så restene fikk jeg med hjem. Kan ikke kaste så god mat Anbefales!
Vi valgte å spise inne i restauranten, og det var en helt grei opplevelse. Når maten først ankom, fikk vi overkokt risnesten grøt, dette ordnet de opp i omgående. Vi bestilte Grill fra Tandoor og en Dal. Sistnevnte var veldig god, og grill mixen også god, men kun en lammebit som for øvrig var hard som sten.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Chopan Tandoori.

Sandnes ındisk

åpningstider, plassering. Oalsgata 1 sandnes halal kart bykart, satellitt visning. Chopan Tandoori adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Chopan Tandoori. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Chopan Tandoori med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler