facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for choppi.no

choppi.no
"Butikken for den aktive barnefamilien. Hos oss kan du kjøpe alt fra trampoline og fotballmål til barneseng og køyeseng. Vi har et stort utvalg bestående av blant annet elbil for barn, elektrisk traktor for barn, tråtraktor og hoppeslott. Vi har også et stort utvalg køyeseng for barn. Bestill på nett og få levert på døren, eller hent på vårt lager i Solbergelva ved Drammen"
Adresse: Nøsted Brygge Svelvikveien 61 - Inngang W 3038 DRAMMEN, 3038 Drammen, Norway
Telefonnummer: 3100 4790
By: Drammen
Rute: Nøsted Brygge Svelvikveien 61 - Inngang W 3038 DRAMMEN
Postnummer: 3038


åpningstider

Mandag: 12:00 - 17:00
Tirsdag: 12:00 - 17:00
Onsdag: 12:00 - 17:00
Torsdag: 12:00 - 17:00
Fredag: 12:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00

Nærliggende lignende selskaper
LEKIA Drammen-Strømsø LEKIA Drammen-Strømsø 3 km Stor fin lekebutikk med godt utvalg for alle fra de aller minste til de største "...
Leketøykjeden Ringo Leketøykjeden Ringo 6 km alt for høyt prising på Lego
Toys Toys"R"Us Gulskogen 6 km Lite lokale lite utvalg
KOZMOS KOZMOS 6 km Fant den ikke
Anmeldelser
Selger varer de ikke har, slutter å svare på henvendelser. Ikke fått pengene tilbake 20 dager etter kansellert ordre og ingen respons fra de. Enten ekstremt useriøs eller ren svindel.
Fantastisk service! Hadde kjøpt en elektrisk bil fra en annen butikk men leverandøren deres klarte ikke levere tidsnok. Da stilte Stian opp og løste problemet en fredag ettermiddag. Tusen takk for god hjelp!
Bestilte fotballmål til sønnen min. Spurte om mulighet for rask levering da han gledet seg sånn og gjerne skulle hatt den til helgen. I og med at vi ikke bor så langt unna kom en av de som jobber der innom selv med målet samme dag på vei hjem fra jobb. Veldig bra service og veldig fornøyd gutt hjemme!
Utrolig bra kundeservice Jeg bestilte ett bilsete som ikke hadde samme utseende/trekk da det ankom. Jeg sendte mail og foreslo at evt kun riktig trekk ifølge produktbildet kunne sendes meg, men det var dessverre utgått. Jeg fikk da beskjed om at pengene ville bli refundert , men at jeg også kunne beholde bilsete Det må jeg si- makan til kundeservice
Hei, bestilte en traktor til min sønn. De hadde dessverre ikke den jeg hadde bestilt når jeg kom for å hente den. En feil på deres nettside som ble rettet opp umiddelbart. Fikk tilbud om å ta med en tilsvarende traktor hjem for å se om den passet. Den ble for stor dessverre, men da jeg kontakte de var det ingen problem med bytting. Jeg opplyste om at jeg ikke hadde mye verktøy, og om de kunne hjelpe meg med å sette den sammen. Da jeg kom for å hente den hadde de satt den sammen for meg: TOPP SERVICE: Ps: jeg kommer så absolutt tilbake:
Suveren service Jeg handlet bakhjulsdekk til Polaris Range. Jeg har fått raske og informative svar PR Mail på spørsmål jeg har hatt. Videre har jeg fått tilbud om å hente selv på lager slik at leveransen gikk fortere for meg. Mannen jeg har vært i kontakt med har vært svært imøtekommende og hyggelig. Anbefaler handel! Gry Haugen
Kjøpte en Bipop køyeseng. Ankom lageret deres tidligere enn avtalt, men de heiv seg rundt med et smil og fikk lagt alt i bilen min. Sengen er ekstremt fin, solid og ungene er skikkelig fornøyde. Alle tre madrassene som ble anbefalt er også veldig gode. Så, tipp topp bedrift med de hyggeligste folkene
Kjøpte trampoline for 6 år siden, og iår ble det behov for reservedeler. Choppi.no gjorde alt de kunne, og strakk seg langt for å imøtekomme behovet! Jeg kommer absolutt til å benytte meg av Choppi.no i fremtiden, og kan trygt anbefale andre å handle her!
Hei Bestillte en traktor og tilleggsutstyr, alt måtte bestilles fra Tyskland da det ikke var lagervare. 3-4 uker var estimert leveringstid og det tok 3 uker, hentet det selv hos Choppi og alt lå klart - flott oppfølging og levering av Stian.
Veldig lette å komme i kontakt med. Hjalp meg med å se på ulike alternativer på trampoliner og tilbehør. Dette hjalp meg med å velge rett utstyr, og ungene er kjempefornøyd med trampolinen. Har handlet her flere ganger, og får god hjelp og gode produkter.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler