facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Christiania Broderi

Christiania Broderi

Info

Her på Christiania Broderi spesialiserer vi oss på broderi og trykk. Vi broderer direkte på klær, håndklær og andre produkter. Symerker separat broderer vi også som kan strykes på klær. Les mer på nettsiden vår ChristianiaBroderi.no

Historie

Den grunnleggende forutsetningen for Christiania Broderi er å tilby produkter av den beste kvaliteten til konkurransedyktige priser. Enten du leter etter en original gave til en du er glad i eller en elegant tillegg av bedriftens logo, kan du være sikker på at hos oss vil du finne den perfekte løsningen. Vi er i stand til å utføre de vanskeligste broderinger på:

T-skjorter, Luer/hatter, Håndklær, Arbeidstøy, Bager, Sekker, Skinn osv.

Varen kan vi pakke pent, og til og med sende til personen man ønsker. Brodering kan utføres fra den minste til den største størrelsen, 370 mm (høyde)og 520 mm (bredde). Vi gjør så godt vi kan for at du skal bli fornøyd med produktene. Kvaliteten vår kan bekreftes ut ifra bildene med brodering og kunders mening.



"Vi har lang erfaring med å designe og utføre brodering av mønster, ornamenter og logo for klær og tekstiler. Vi broderer på spesielle materialer som for eksempel strikkevarer, bomull og polyester. Vår forretningsidé er å gi vanlige klær eller gjenstander for bruk i hverdagen unike egenskaper, som gjenspeiler eierens særpreg.Vi selger håndklær og badekåper.Håndkle med navn er en fin måte å pynte baderommet sitt. Det er flott gave idé for. Det legger også sjarm til å ha et sett med håndkle med navn for hele familien. Alle kan ha sitt eget personlige badehåndkle. Det trenger ikke å være bare et navn, vi kan brodere et design valgt av kunden på håndkleet."
Adresse: rovenveien 489, 1900 Fetsund
Telefonnummer: 40562453
on.iredorbainaitsirhc@tsop
By: Fetsund
Rute: rovenveien 489
Postnummer: 1900


åpningstider

Mandag: 13:00 - 20:00
Tirsdag: 13:00 - 20:00
Onsdag: 13:00 - 20:00
Torsdag: 13:00 - 20:00
Fredag: 13:00 - 20:00
Lørdag: 14:00 - 20:00
Søndag: 14:00 - 20:00


relaterte søk: broderi oslo, broderier nettbutikk
Anmeldelser
Detaljert og pent broderi. Varene holder høy kvalitet og selges for en fornuftig pris. Er det noe man lurer på må man bare ta kontakt med dem, de svarer raskt og er svært kundevennlig.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Christiania Broderi med offentlig transport


Guttersrud 100 meter
2732
326
Svendsrudveien 280 meter
2732

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler