facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Christiania Taxi

Adresse: Tvetenveien 152 Oppgang A , Oslo 0663, NO
Telefonnummer: 22 57 80 00
By: Oslo
Rute: Tvetenveien 152
Husnummer: Oppgang A
Postnummer: 0663



relaterte søk: christiania taxi trondheim, christiania taxi oslo gardermoen, christiania taxi bergen, christiania taxi sjåfør, christiania taxi fastpris, christiania taxi tlf, christiania taxi priser, christiania taxi løyvekurs
Nærliggende lignende selskaper
Oslo Taxi Oslo Taxi 4 km Jeg bestilte taxi på nettsiden fra legevakt midt på natta - jeg var veldig sårbar for...
Taxiholdeplassen på Birkelunden Taxiholdeplassen på Birkelunden 5 km Fantastisk publikum glade børn og foreldre gamle og unge i en stor forvirring en hund...
Norgestaxi Norgestaxi 5 km Som mange andre her også opplever så føler jeg også at Norges Taxi ikke er et selskap...
Anmeldelser
Skulle gjerne gitt 0/5 stjerner! Pasientreiser fra Gardermoen, elendig kundeservice, taxi var over 1t forsinket uten å gi noe form for beskjed, måtte selv ringe og etterlyse både to og TRE ganger. Kundeservice ansatte er umulig å forstå, og må sitte på et kontor et sted med minimalt dekning: Taxi parkerte langt unna og sa han ikke kunne stå ved Taxi Møteplass til tross for å ha fått informasjon om at PASIENT var dårlig til bens. Møtte oss med en sigarett i munnen, hjalp ikke til med noe av bagasje og hadde mobilen i hånden halve kjøreturen.
At pasientreiser bruker dette selskapet er helt tragisk. Hatt problemer med dette selskapet hver gang jeg har hatt behov for taxi ifb. med behandling. Værste opplevelsen var sist da jeg skulle videre fra Helseekspressen som stoppet på Rikshospitalet, til Bærum sykehus for en viktig operasjon. Taxien kom aldri. Kontaktet pasientreiser som måtte beklage at sjåføren som hadde fått turen bare hadde slått ut turen, for så å ta en annen tur. Pasientreiser sende en ny bil som dukket opp etter 50 minutter. Totalt ventetid denne dagen ble litt over 2.5 time for transport fra Rikshospitalet til Bærum.Timen min rakk jeg ikke, så jeg måtte derfor reise hjem igjen med ny time 3 mnd senere.
La unna av dette firma, sjåføren kjørte forbi meg med 90km/h i sone 40 carlberner og jeg prøvde snakke med han når vi møtt på lyskrysset, han lokket vinduet og la seg mer bak på sete for at jeg ikke ser ham fordi han vet hva han gjorde! Jeg ringte kunde senter så sa jeg det blir politianmeldelse så svare var vær så god! Så useriøs firma vi folk må være unna! Taxi sjåførene er nå veldig farlig i trafikken.
Ikke pålitelige, alltid problemer. Med en gang jeg var alene i taxien så doblet prisen seg. Finn noen andre - ta Oslo Taxi isteden, eller gå hjem!
Møter ikke opp til avtalt tid. Sentralen har kun engelsktalende personer som ikke skjønner noe som helst av situasjonen i Norge, da de sitter i India eller tilsvarende. Utrolig dårlig service og opplysninger om taxi som ikke kommer til avtalt hentetidspunk.
Kundeservice fortjener ikke en stjerne engang men sjåfør var ok. Håpløst ringe til da de bare legger på og de gangene de svarer for annet enn bestilling får man en haug med gloser på et uforståelig språk så legger de på
Bruker ikke å forhåndsbestille flytaxi hjem fra Værnes, går bare rett i kø av ledige taxier. 2 ganger har jeg tatt Christiania Taxi fra Værnes og hjem. Avtalte pris på 429 begge ganger, og det har jeg betalt også. Første taxitur til Kroppanmarka, NULL peiling på hvor det er. Andre gang til Hallset, også NULL peiling! Ingen kjente "holdepunkter" visste de ikke om heller, hjalp ikke å si kjør via der eller der. Er det ikke NOE form for kjentmannsprøve hos sjåfører?? Og førerkort, er det tatt i Norge? Full gass var viktig, påpekte hastighet, fikk svar: er det ikke fint å komme fort hjem?? Makan til elendige greier, må peke høyre og venstre med en gang vi nærmet oss byen Aldri flere ganger kommer jeg til å ta dette selskapet! Fortjener ikke ei stjerne engang!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler