facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Christina Røise Photography

Christina Røise Photography

Info

Christina Røise er en fotograf som tar personlige, intime familie- og kjærestebilder i dokumentariskstil. Ta gjerne kontakt for er uforpliktende samtale.

Historie

Hei! Det er jeg som er Christina, 25år og mor til en liten gutt på knappe tre måneder. Som fotograf er det det hverdagslige, nakne og sårbare som opptar meg og som jeg ønsker å gjenspeile i mine bilder. Derfor vil du se at min stil gjerne faller mer mot det narrative innen fotografi.

Å være en lifestyle-fotograf betyr at man har fokus på å fange det oppriktige og usensurerte bildet fremfor de mer poserte portrettene. Hver fotograf har sin egen definisjon på hva deres stil er; for meg betyr lifestyle-fotografi å skape bilder som er oppriktige og ærlige og å kunne fange ekte øyeblikk.

Hverdagen har nå blitt fylt med trilleturer, bæsjebleier og gulpekluter, men savnet etter nye fotografiske utfordringer vokser. Så jeg tar meg like godt friheten til å ta på meg oppdrag så langt det passer inn i familiens nye avtalebok.

Om du ønsker mer personlige og intime familie- eller kjærestebilder, ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.


For øyeblikket har jeg fire pakker å tilby:
- Baby portrett, ca. 5 bilder 3000KR
- AlbumLITEN, 15-20 bilder 4600KR
- AlbumSTOR, 25-30 bilder 6000KR
- Kjærestepar portrett, ca 10 bilder 4600KR

Min fotografiskestil er dokumentarisk som vil si at min oppgave under fotograferingen er å observere dere som familie/kjærestepar. Da er det fint om dere har en aktivitet planlagt i forkant. Dette kan være alt fra hjemmekoselige hverdagshendelser som stell, måltider, matlaging, lek og moro, til gå turer i skog og mark. Her er det helt opp til dere hva dere ønsker at skal gjenspeile dere som familie/kjærester.

I og med at hvert oppdrag er forskjellig fra en annen er det vanskelig å si nøyaktig hvordan bildene vil bli, men jeg kan si med sikkerhet at du vil ende opp med nærbilder av enkelt personer, familien i sin helhet, og detalj-/stemningsbilder.
Baby portrett-pakken er den eneste som skiller seg ut. Her kan jeg la babyen ligge i sengen sin eller på teppe på gulvet for å ta detalj bilder, men jeg kan og finne på å spørre om jeg ikke kan gå ta bilder under stell, amming, byssing og log og moro med en eller begge forelder.

Hver pakke inkluderer et treskrin med bildene printet i 10x15cm og filene elektronisk, i lav oppløsning til bruk på internett o.l., på minnepenn. Porto betales av kunde og kommer i tillegg til pris på pakken, ca 140KR. Et tilleggsgebyr på 4KR/km tas med i endelig beløp.

Adresse: Oslo, Norway
By: Oslo


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Christina Røise Photography.

Oslo fotograf

åpningstider, plassering. Christina Røise Photography adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Christina Røise Photography. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Christina Røise Photography med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler