facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ciao Bella

Ciao Bella
"Bestill Via Internett På JessheimVi holder også til på Jessheim,mottar gjerne din bestilling via internett.Ta deg god tid til å se gjennom vår interaktive meny, og legg deretter inn din bestilling. Det tar deretter noen få minutter, så vil du motta en bekreftelse på bestillingen og en estimert tid restauranten forventer din rett ferdig. Italiensk,helt enkelt !"
Adresse: Storgata 6 , Jessheim 2050, NO
Telefonnummer: 63 97 76 70
By: Jessheim
Rute: Storgata 6
Postnummer: 2050



relaterte søk: ciao bella trondheim, ciao bella jessheim, ciao bella trondheim meny, ciao bella translate, ciao bella trondheim telefon, ciao bella meaning, ciao bella betyr, ciao bella film
Anmeldelser
Ventet i en time for få to pizzaer! Bestilte 2vegetar pizzaer og eg fikk små bitt av skinke på den ene ! Jeg sa i fra Og han tok den bitt av skinken og ga meg samme pizza! Stay away ! Dårlig servic
Kald mat og uinteressert betjening. Mere opptatt av mobil enn å yte service. Uhygienisk rett fra kasse til å håndtere mat uten håndvask eller hansker. Bord står fulle av oppvask, vi måtte rydde bordet selv. Det var rundt 10 besøkende når vi der så det var nok av tid til basic renhold. Dette er ikke første gang vi opplever dette.
Står ikke helt til forventningene, ikke som gammle ciao bella, frister faktisk ikke til gjentagelse bestille Cæsar salat, å pizza, Cæsar salaten ble varmt opp i mikro, å kan vel egentlig ikke kalles Cæsar salat i det hele tatt, å dette ventet vi på i nesten 1 time på å få. Så vi kommer nok ikke tilbake.
Ciao Bella finner du i annen etasje i den gamle delen av Jessheim Storsenter. De serverer som navnet antyder italiensk mat og til å være en typisk kjøpesenterrestaurant så leverer de brukbare salater, god pizza og smakfulle pastaretter. De har ett ok utvalg av desserter og brownie med frukt og is er spesielt digg:- Kaffen er god og utsikten fra restauranten er den beste på senteret. Eneste negative er tempoet på serveringen. Det går ikke alltid raskt så beregn god tid til besøket.
Kaotisk personale. En mann som løp stresset rundt og ropte om noen hadde bestilt en rett som ingen hadde bestilt. Høylytt la skylden på kokken, tydelig for at alle skulle høre at dette var kokken sin skyld. Gir en dårlig opplevelse.
Vi var 3 som bestilte pizza med pepperoni, Tortellini og Fusili i denne kafeen på Jessheim senter. God pizza. Helt ok pasta. Spurte hvor vannet var, for sønnen min syntes pizzaen var sterk. Fikk kort svar med at det måtte en kjøpe. Det synes jeg er dårlig service i en kafé der vi nettopp hadde lagt igjen over 500 kroner.
Betalte for to dårlig middag. Den ene retten var stått i mange timer og smakte ikke godt.pizza var totalt mislykket.de som hadde stedet før kunne lage mat men ikke de ny eierne.
Forandret seg mye. Spurte hva dagens pastasalat var, og fikk svar at det var med ost og skinke. Bestilte da pastasalat. Når maten var klar hadde de laget pasta bolognese og jeg sa fra at jeg skulle ha dagens pasta salat, ikke dagens pasta. Da fikk jeg et frekt svar tilbake at jeg hadde spurt hva dagens pasta var og bare gått, selv om jeg spurte om dagens pasta salat og mamma bestilte denne for meg. Når jeg fikk pasta salaten var det bare kokt pasta, skinke biter og ostebiter, og et par biter paprika og selleri, dynka i olivenolje. Smakte lite, og helt ærlig ikke noe godt. Synd at kvaliteten på maten har blitt så dårlig.
For andre gang på 3 uker. Kjøpte egg og bacon med stekte poteter. Sist var potetene blaute av olje. Tydeligvis vært stekte før . I dag sa jeg at jeg ikke ville ha poteter slik. Fikk svart stekte poteter. Smakte brent. I tillegg måtte vente veldig lenge. I dag var det veldig dårlig service.
Urent lokale og dårlig service, maten er værre enn det du kan finne i søppelkassen. Absolutt ingen smiler og maten representerer dem lei av jobben.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler