facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Circle K Bagn

Circle K Bagn

Info

Velkommen til Circle K Bagn!



"Hos Circle K i Norge får du drivstoff av høy kvalitet og lading til din elbil. På våre betjente stasjoner får du kaffe, drikke og et stort utvalg av god bærekraftig mat når du tar en pause. På flere av våre stasjoner har du også mulighet å vaske din bil, leie tilhenger og kjøpe propangass til hytta og båten. Start din reise med oss her!"
Adresse: Storebruvegen 3, 2930 Bagn
Telefonnummer: 92458614
By: Bagn
Rute: Storebruvegen 3
Postnummer: 2930


åpningstider

Mandag: 07:00 - 22:00
Tirsdag: 07:00 - 22:00
Onsdag: 07:00 - 22:00
Torsdag: 07:00 - 22:00
Fredag: 07:00 - 23:00
Lørdag: 08:00 - 22:00
Søndag: 09:00 - 23:00

Nærliggende lignende selskaper
Circle K Circle K 13 meter Topp bensinstasjon med god mat og blide folk
Statoil Statoil 16 meter
Anmeldelser
Som vanlig helt utsolgt søndag kveld for alle typer pølser og boller. Ikke første søndag vi har opplevd dette. Kan ikke være en overraskelse at det er mye trafikk en søndag kveld når folk er på vei hjem.
Stor stasjon, god pølser, dårlig peppes pizza, burgere sånn passe
Dette serviceanlegget for de veifarende er et sikkert stoppested enten du skal på WC, fylle drivstoff, kjøpe is, småretter eller bare for å ta en kaffe. Ryddig plass med gode parkeringsmuligheter.
Frekk og lite hjelpsom betjening. Nå skal ikke jeg ta alle som jobber der under en kam. Men de to små bertene som sto der når vi kjøpte mat, burde ikke jobbet i service bransjen!
Et fint stoppested, kjøpesenter ligger rett ved siden av. Har lader
Fin beliggenhet. Bedre på boller enn biler...
Helt OK bensinstasjon dette. Rene og fine kundetoaletter.
Arrogant og likegyldig kunde service opplevde vi da vi kjøpte og ventet på en bestilt pizza. Vi stod i nærheten av kassen uten og stå i veien for andre kunder men det ble ikke gitt beskjed om at maten er ferdig. Så det ble en halvvarm pizza på oss da. Jeg fortalte min misnøye og det var da jeg opplevde en ren arroganse fra de ansatte. Bestiller ikke mer i fra den stasjonen i fremtiden.
Anmelselsen gjelder 200 grams superburger. Betjeningen var meget hyggelig og renslig. Fikk opplyst at kun norsk kjøtt ble benyttet, noe som er meget viktig etter min mening. Engangshansker ble benyttet og ingen grønnsaker eller burgerbrød var i kontakt med fingre eller ble utsatt for smitterisiko. Burgeren var meget smakfull. Stedet var godt rengjort. Karakter 5
Gir få poeng fordi at jeg var vitne til at 2 ansatte var uenig og snakket ganske høylytt som igjen gjorde at jeg måtte stå å vente i disken. Det var 3stk på jobb bak kassa, men det virket ikke som de brydde seg om at de hadde kunder i butikken. Jeg som selv jobber i servicebransjen hadde så lyst til å si at slike diskusjoner kan man ikke ta foran kundene. Ta det på bakrommet.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Circle K Bagn med offentlig transport


Bagn Circle K 60 meter
311
331
Bagn skule Sør-Aurdal ungdomsskole 130 meter
311
331
Bagn E16 190 meter
311
NW160
NW161
Tingvoll Bagn 240 meter
307
310

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler