facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Circle K Dombås

Circle K Dombås

Info

Vi kan tilby Bilvask, selvvask og maskinvask. Varmmat, tilhenger utleie, m.m
Stikk innom for en trivelig handel.

Adresse: Gudbrandsdalsvegen 2604, 2660 Dombås, Norway
Telefonnummer: 61242490
By: Dombås
Rute: Gudbrandsdalsvegen 2604
Postnummer: 2660



relaterte søk: nærmeste circle k, circle k breivika, circle k stasjoner, circle k åpningstider, circle k lierbyen, circle k skedsmokorset, circle k berger, circle k kjeller
Nærliggende lignende selskaper
Statoil Dombås Statoil Dombås 37 meter Fast stopp på vei til Trondheim.Fint og rent.Rask og grei mat.Nå kaffeen også oppgrad...
Shell Shell 194 meter En ubemannet stasjon som tydeligvis har vært bemannet før. Da burde de ta bort klistr...
Anmeldelser
Kjøpte hamburgeren de reklamerer så fint for, men dette var noe av det sørgeligste jeg har fått servert, chipsen deres var også bløt og vassen...anbefales ikke!!
Villedende priser! Reklamerer for 2x imsdal til 42 kr men endte opp på 89 kr da de hadde "en annen tur"
Under gjennomsnitt service, fryktelig slett renhold. Både toalett, spisekrok og kaffedisken var langt unna det man må kunne forvente.
Innom for en kaffestopp og ei lita pølse ble det jo.
Fin stasjon. Rene WC! Liten krok for sitte - utmerket.
Skal du kjøpe noe mat her, bør du sjekke toaletta først! Renhold å hygiene ser ut til å være fraværende. Grisette å skitne bossdunker både inne å utvendig. Full i inntørka ketchup, sennep å dressing. Her må det alvorlig skjerpings til!
Ekstremt bra aircondition. Godt og kjølig inne på stasjonen. Rask service med helt ok mat. God bemanning med 5stk på jobb. Stort trekk for tilstand på toalett. Her ser det ikke ut som noen ansatt har hvert innom og sjekket opp på en ganske god stund. Handicap doen var tett og de andre toalettene er svært, svært skitten. 5 ansatte på jobb og så aldri noen gå mer en 2 steg fra kassadisken for å sjekke og/eller vaske bord eller toalett. Med så mange ansatte på jobb burde ikke regelmessig sjekk av toalett være noe problem uansett hvor travelt det er. Var nært og gi 2 stjerner grunnet toalett, men holdt meg litt greiere og akseptererog gi 3 stjerner.
Etter 8 tima i regn og 5 grader på motorsykkel va de fantastisk og komme innom og møte super hyggelige ansatte! Tusen takk
Dårlig mat.. ex var pommes myke og en del ikke i det hele tatt ferdige. Kaffen var ikke til å drikke. Forferdelig! Verste Kaffen jeg testet. Dyrt likt alle Cirkle K.
Et sted med stor aktivitet. Dessuten hadde de behagelig pris på dieselen denne dagen. Passet fint å toppe opp tanken før turen gikk nordover.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler