facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Circle K Freskoveien

Circle K Freskoveien
Adresse: Freskoveien 12, 1605 Fredrikstad, Norge
Telefonnummer: 90 02 15 54
Stat: Østfold
Distrikt: Fredrikstad
By: Fredrikstad
Rute: Freskoveien
Husnummer: 12
Postnummer: 1605


åpningstider

mandag: Døgnåpent
tirsdag: Døgnåpent
onsdag: Døgnåpent
torsdag: Døgnåpent
fredag: Døgnåpent
lørdag: Døgnåpent
søndag: Døgnåpent

Anmeldelser
Jeg kjøpte en kopp kaffe med årsabonnement for en måned siden «det var i første dag i 2024» , men koppen ble ødelagt fast i lokket under åpning og lukking på grunn av manglende god produksjon av koppen. Jeg dro til en av de ansatte lørdag 20. januar 2024, og hun var veldig hyggelig mot meg og ringte sjefen sin, men sjefen ba meg komme på mandag for å fikse koppen selv om koppen var helt ødelagt og ikke lengre brukbar. Jeg kom på mandag og møtte sjefen. Hun forklarte meg at det var jeg som knuste koppen fordi jeg raskt lukket lokket , og hun begynte å gi meg en vitenskapelig leksjon om hvordan jeg lukker en kopp kaffe !!!! Jeg fortalte henne at jeg har vært kunde hos dere i tre år, og svaret hennes ikke bare deg er kunde, det er mange kunder hos oss var helt uhøflig!!!! hun gir veldig dårlig bildet av Circle K kjeden . Etter frem og tilbake tilbød hun seg meg en tidligere brukt kopp i stedet for den nye. Jeg vil rapportere denne hendelsen til Circle K-ledelsen for denne respektløse og oppførselen mot kunder.
Nettsiden er dårlig . Trenger man kopi av faktura så tar de 100 kr for det. Jeg sa avtalen min opp og ville ha depositum tilbake de krever en bekreftelse på at jeg har betalt det. Hvordan skal jeg finne en bekreftelse 4 år tilbake! det er en knapp unna så finner di det i systemet vanskelig folk å snakke med kun tenker penger hold dere langt Unna dette konseptet .
Grei Bensinstasjon med. Henger utleie og her kan du vaske bilen manuelt.
Har vært her flere ganger og dette må være den konselvent slappeste cirkle k jeg har sett. Ansatte spiller på mobilen mens de betjener kunder og prøver ikke skjule det engang. Spør om bærepose, og får den lempet oppå varene mine mens jeg betaler fordi kassereren snakker med venner som er innom. Så må jeg stå der selv og pakke varene etterpå.nDet er unge og uerfarne kids som jobber her, så jeg skylder på at noen voksne ikke gidder å bruke tid på å gi dem litt bedre opplæring.
Forventer at ansatte kan skikkelig norsk vet hva slags produkter de har. Ungdom med ørepropper til mobilen på i arbeidstid , spurte om han hadde konfekteske , stoler som et spørsmålstegn . Visste ikke hva det var‍ Bare peka bort i en hylle har selv jobbet åpen stasjon og vet hva service er . Ikkenoe her. Sto bare å hørte på musikk. Og utenfor var det rot i hyllene ,lå strødd av ting utafor hyllene. Han hadde tydligvis ikke tid å gå ut. Når man har propper i øra
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler