facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Circle K Grubhei

Circle K Grubhei

Info

Circle K Grubhei



"Tilhengerutleie, Kaffebar, Routex Atlas, TruckDiesel Network, Bilvask, Bilvask jetwash, AdBlue, Mobilbetaling drivstoff, Mobilbetaling Bilvask, Mobilbetaling drivstoff Bedrift, Propan gass"
Adresse: Engliveien 1, 8610 Mo I Rana, Nordland, Norway
Telefonnummer: 75159900
By: Mo i Rana
Rute: Engliveien 1
Postnummer: 8610


åpningstider

Mandag: 06:00 - 22:00
Tirsdag: 06:00 - 22:00
Onsdag: 06:00 - 22:00
Torsdag: 06:00 - 22:00
Fredag: 06:00 - 22:00
Lørdag: 08:30 - 22:00
Søndag: 08:30 - 22:00

Nærliggende lignende selskaper
Circle K Mo i Rana Circle K Mo i Rana 3 km Ikke særlig kundevennlig betjening, fylte fulltank nedover og nå oppover for ca 3000k...
Helgeland Oljeservice AS Helgeland Oljeservice AS 3 km Har det man trenger
Esso Deli de Luca Mo i Rana Esso Deli de Luca Mo i Rana 4 km På Esso Deli de Luca skal vi tilby våre kunder de beste drivstoffavtalene, markedets ...
YX Hauknes YX Hauknes 8 km Bensinstasjon og kro ca 3 kilometer sør for Mo i Rana sentrum.
Anmeldelser
Veldig god pizza 8/10, gode pølser men fikk en skuffende burger, det var lav ventetid på den, men osten var størtna og bacon var seigt å tygge, 4/10 på den. Mye bra ellers, god stasjon.
Mitt faste stoppepunkt for påfyll av mat og diesel. Helt utmerket sted
Vil kjøpe kaffe kl 20.44, åpent til 22.00. Ansatte vil ikke ordne kaffemaskin, sier at hun har renset maskin og ville ikke sette i bruk igjen fordi de stenger!!!! Har Cirkel K koppen, kjørte fra Kirkenes til Trondheim og var viktig med kaffe!!! dato 15.09.2020
Trivelige jenter som stod i kassen på stasjonen. De oppførte seg veldig fint. Ga den service en mann kan forvente av en bensinstasjon. De var høflige mot meg når jeg kom inn for å betale for diesel jeg hadde tanket på utsiden. Er en flott bensinstasjon dette.
En fantastisk hyggelig ung dame bak disken. Et trivelig besøk og verdens største "liten" softis
Var bare innom for å kjøpe en liten ting. Hyggelig betjening, greit å parkere. Ryddig og god oversikt over det man trenger.
Enkelt og greit...god service og hyggelig betjening.
Kjempe service av en hyggelig jente og hjelp til vask av en følgebil.
Har det jeg trenger til bilturen, mat og drikke varm og kald. Maskinvask og selv vask til bilen, og det som måtte trenges tilbehør.
Alltid trivelig betjening. For ett år siden fikk vi hjelp med en sak til et bryllup vi skulle i. Damen på jobb gav oss den lille ekstaservicen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler