facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Circle K Harebakken

Circle K Harebakken
Gas station chain featuring convenience stores selling grab-&-go meals, snacks & drinks.
Adresse: Langsæveien 1, 4846 Arendal, Norge
Telefonnummer: 37 03 64 10
Stat: Agder
Distrikt: Arendal
By: Arendal
Rute: Langsæveien
Husnummer: 1
Postnummer: 4846


åpningstider

mandag: 06:00–00:00
tirsdag: 06:00–00:00
onsdag: 06:00–00:00
torsdag: 06:00–00:00
fredag: 06:00–00:00
lørdag: 08:00–00:00
søndag: 08:00–00:00

Nærliggende lignende selskaper
Circle K Automat Krysset Arendal Circle K Automat Krysset Arendal 2 km Billig fossilt drivstoff!
Shell Express Arendal Shell Express Arendal 2 km Helt ok automat stasjon
Anmeldelser
Denne bensinstasjonen selger både varm mat, kaffe og is. De selger også litt ustyr til lader stasjoner til bilen og andre ting.nEt populært sted og kjøre innom på veien.
Nyoppusset stasjon inne, men toalettet er det ikke blitt fokusert på! Like falleferdig som før. Eneste endring på toalettene er nye papir dispensere. Møkkete, lukter urin og er generelt sett utrivelig å låne do der.nCirkel kommer dårligst ut av alle kjeder! Toalettene får en faktisk til å tenke på h ordain renholdet er bak disken. Blir man syk av maten??
Betjeningen tok tak i min 15 år gammel bror, dyttet han og holdt han hardt i armen fordi han tok en røyk utenfor. Jeg forstår at man ikke kan røyke, men går ann å si det på en hyggelig måte, i stedet for å dytte en gutt som sto borte fra pumpene på et hjørne!!!nSinna fyr som ikke eide respekt!!
Hyggelig betjening men trangt og alltid mye folk
Vasket bilen i selvvaskeanlegget, og der var pent lite såpe i vannet. Noe dyrere også, enn det jeg er vant med fra Cirkle K i Grimstad og YX i Lillesand. Pleier å være en del trafikk her, ettersom den ligger ved innfartsåren til Arendal sentrum og er nærmeste nabo til Harebakken Senter.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler