facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Circle K Hernes

Info

Circle K Hernes ligger ca 9 km nord-øst for Elverum sentrum langs riksveg 25.

Historie

Circle K Hernes er en robust stasjon bare 9 km utenfor Elverum sentrum mot Trysil langs rv. 25. Vi er opptatt av å gi deg det du behøver til både bil og kropp. Vi stiller gladlig opp og hjelper deg med olje, lyspærer, frostvæske, vindusviskere og mye mer, slik at bilen din alltid er klar for nye mil langs veien.
Vi har et stort utvalg av oljer og utstyr til bilen, samt vaskeprodukter og eget selvvask anlegg.
Ferske boller, pølser og hamburgere er våre største varemerker på matsiden, men vi har også et bredt utvalg av italienske produkter og baguetter for en hver smak.
Hos oss er det du som er Konge!
Statoil Hernes, for veien videre.



"Tilhengerutleie, Kaffebar, Routex Atlas, TruckDiesel Network, Bilvask jetwash, Lounge, AdBlue, Ladestasjon for elektriske biler, Mobilbetaling drivstoff, Mobilbetaling drivstoff Bedrift, Propan gass"
Adresse: Sørskogbygdveien 2, 2410 Hernes, Hedmark, Norway
Telefonnummer: 62414008
moc.liaterleufliotats@nelo
By: Hernes
Rute: Sørskogbygdveien 2
Postnummer: 2410


åpningstider

Mandag: 06:00 - 23:00
Tirsdag: 06:00 - 23:00
Onsdag: 06:00 - 23:00
Torsdag: 06:00 - 23:00
Fredag: 06:00 - 23:00
Lørdag: 07:00 - 23:00
Søndag: 08:00 - 23:00


relaterte søk: circle k elverum, circle k bedrift, circle k norge, circle k kundeservice, circle k mastercard, circle k logg inn, circle k login, vinnpolo.no circle k
Nærliggende lignende selskaper
Langdalen vilt Langdalen vilt 9 km Vi har drevet viltbehandlingsanlegg og samarbeidet med Smedstuen siden 2006. vi kjøpe...
Anmeldelser
Fredager er det aldri vafler, nå som det til og med er tilbud på vafler så lenge man har kaffekoppen dems, dårlig utvalg på baguetter + dårlig renhold. Her har det skjedd noe det siste året som han under meg skriver.
Jeg har tidligere vært positiv men noe har skjedd siste året. Jeg er der 2-4 ganger hver måned og dessverre har det gått nedover siste året. Toalettene blir mer og mer møkkete og slitne for hvert besøk. Flekker på vegger og dører - sluttet å vaske? Butikken er bedre men også den mer og mer rotete og møkkete. Jeg kjøpte alltid mat der tidligere - det har jeg sluttet med. Her trengs det helt klart en real skjerpings på vask og vedlikehold.
Greit nok, pluss for mange Tesla ladere som er åpen for alle
Grei mat og hyggelig betjening.
Fint sted med godt med plass. De har til og med selvbetjente kasser. Vi var dessverre så uheldige å glemme igjen en smartklokke der, men kommer ikke igjennom på telefonen da det virker som telefonen er død eller at nummeret listet her på Google er feil.
Grei lett tilgjenglig, men cirkel k priser . .........
Siste stopp før Trysil, når det kommer til superlading
En stor stasjon med godt utvalg. Fint å Bente her mens man lader bilen.
Hyggelige ansatte. Rene toaletter. Mulig å sitte å spise.
Fint sted å stoppe for en baguette og drivstoff.Kan bli bedre på renhold av sanitær.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Circle K Hernes med offentlig transport


Hernes Circle K 120 meter
150
806
811
821

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler