facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Circle K

"Tilhengerutleie, Kaffebar, Routex Atlas, TruckDiesel Network, Dusj, Bilvask, Bilvask jetwash, Lounge, AdBlue, Ladestasjon for elektriske biler, Wifi, Mobilbetaling drivstoff, Mobilbetaling drivstoff Bedrift, Propan gass"
Adresse: Sandnesveien 40 , Ålgård 4330, NO
Telefonnummer: 51 61 21 60
By: Ålgård
Rute: Sandnesveien 40
Postnummer: 4330


Anmeldelser
Hyggelig bemannet døgnåpen bensinstasjon med mulighet for å tømme toalett og gråvann fra bobil, men ble veldig provosert av å se at noen hadde tømt masse papp i avløpet. Hvordan kan folk ha samvittighet til sånt? Jeg så mannen som var på jobb som måtte stake og stake i over en time for å få det i orden igjen. Stakkars fyr. Sånt kan resultere at de stenger hele greia. Please ikke gjør det. Nå har bobil-appen fått beskjed. Jeg skal også legge det ut på facebook. Men sett opp skilt: Tøm kun gråvann i avløpet. Papp fører til bot. Hadde også vært fint om det var egen vann-utgang for å skylle toalett.
Rent og ryddig lokale. Trangt om plassen ved pumpene. Bestilte to burgere til frokost da vi var sent ute, begge to med smerter i magen og uendelige toalett besøk. Anbefaler ikke!
Nydelig stasjon! Stor fin og lys butikk. Bestilte en burger som var helt perfekt men søtpotet fries var lite stekt derfor 4 og ikke 5 stjerner.
De unge som jobber på service stasjonen, for det er det det er, gir ikke inntrykk av at det like å gi service. Du liker ikke at pølsa du får renner over av tilbehør. Heller ikke rett innstillingen til gi info
De hadde faktisk veldig gode glutenfrie toast og panini. Magisk. Det er ikke ofte man får på en bensinstasjon. Dette blir en plass vi stopper hver gang vi er forbi. Veldig god service også. Verdt et stopp.
Grei på service men skulle ønske noen med bilerfaring kunne hjelpe vis noe uforutsett skjer med en bil som skjedde i går kom meg hjem heldigvis men motorlampen lyste. Takker for cir kle k sin hjelp så langt.
Kjempebra service! Hyggelige ansatte som smiler. Faktisk beste Cirkle K stasjonen vi har vært på, vi bor i Vestfold
Opplevde betjeningen som veldig imøtekommende og hyggelige spesielt den kvinnelige ansatte som ble med meg i bilen for og vise meg veien All ære til deg og tusen takk
Fantastisk service av hyggelig personell. Rent og ryddig! Anbefales på det sterkeste
Stor og fin stasjon med fine fasiliteter
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler