facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Circle K Ålen

Circle K Ålen

Info

Bensinstasjon
Eggaveien 3, 7380 Ålen
930 26 446

Produkter

Mat og drikkevarer- Bensinstasjon



"Kaffebar, Routex Atlas, TruckDiesel Network, Bilvask, Wifi, Mobilbetaling drivstoff, Mobilbetaling Bilvask, Mobilbetaling drivstoff Bedrift, Propan gass"
Adresse: Eggaveien 3 7380 Ålen, 7380 Ålen
Telefonnummer: 004793026446
moc.eporuekelcric@ufpse
By: Ålen
Rute: Eggaveien 3 7380 Ålen
Postnummer: 7380


åpningstider

Mandag: 06:00 - 01:00
Tirsdag: 06:00 - 01:00
Onsdag: 06:00 - 01:00
Torsdag: 06:00 - 01:00
Fredag: 06:00 - 01:00
Lørdag: 09:00 - 00:00
Søndag: 09:00 - 23:00

Nærliggende lignende selskaper
Tanken Tanken 465 km Enkelt og greit. Lett å svinge innom
Shell Shell 465 km Knall bra service, god hamburger
Tellus Tellus 465 km Hyggelig folk som vet hva dem holder på med
Anmeldelser
Normal og ryddig stasjon. Kundeservice trekker opp. Ung ansatt tok veldig godt imot meg. Jeg fikk et smil og en hei. Han hjalp meg steg for steg med å skifte olje på bilen. Han nektet kr 100. han påpekte at så lenge jeg kommer trygt hjem igjen. Da blir han fornøyd. Vi hadde blant annet en politisk prat. det er ikke ofte man møter en ung person som er så engasjert i politikk i disse dager! Veldig hyggelig ung mann med god kundeservice.
Fin, ryddig stasjon med romslig butikk område. Trivelig miljø med mange hyggelige folk å treffe på. Rene, romslige toalett og gode parkeringsmuligheter også for bevegelseshemmede.
Ikke lett å få kontakt med hun som sto og kikket ned i skjermen på mobilen sin. De må ikke klage på at ungdom er på mobilen for hun her hadde godt passert middagshøyden. Pistolen på dieselpumpen var full av dieselsøl og da jeg sa ifra om dette så bare himla hun med øynene. Greit å kjøre elbil i det daglige, da slipper man inn på bensinstasjoner lengre.
Vi var innom for en kaffe og is.. Softisen var god, men kaffen var lunken... De må sette opp varmen i kaffemaskinen. Jeg likte godt at det var en sittegruppe inne på stasjonen.
Kjøkkenet stenger en time før stengetid, veldig upraktisk å unormalt.. Ellers en helt vanlig circle K
Skittent og lite tiltalende stasjon. Alle skap og hyller relativt tomme og den litt voksne damen som ekspederte hadde hatt bedre dager i sin karriere som serviceleverandør. Kjøpte ikke noe spiselig der for å si det sånn. Litt synd for en stasjon som med litt omtanke sikkert kunne vært veldig bra. Stikkord: overfylte søppelbøtter både ute og inne, skitne toaletter uten toalettpapir, også der fløt det ut av søppelbøttene. Ikke et sted man kjøper noe å spise - om det ikke er godt pakket inn.
Rask og hyggelig betjening. Toalettene trekker ned grunnet manglende renhold og tomt for papir i dispensere.
Einaste plassen i Hallingdal der ein får tak i pipetobakk.
Ikke vant til og vente 32 min på en burger,da kunne jeg reist på den tiden til flå.veldig misfornøyd
Hyggelig betjening. Veldig renslige, byttet hansker etter hver kunde og etter hver rett som ble lagd. Dette trekker mye opp spesielt mtp. Koronasituasjonen. Håper dette blir gjort uansett situasjon. Rolig betjening som ikke stresset over køen som ble lagd, kunne godt vært litt raskere og prøvd å multitaske der det gikk ann. Som for eksempel å sette røra i vaffeljernet og gjøre en annen rask jobb i mellomtiden. Allikevel var det helt greit for jeg var først! ; Doen var en helt vanlig bensinstasjonsdo. Eget dametoalett, eget herretoalett og et eget handikap toalett med god plass. Kunne alltids oppgradert, men dette gjelder de fleste andre stasjoner også. Telemarksrøra is i vaffel med valgfritt strøssel får 3/5 stjerner da vaffelen godt kunne blitt stekt litt lenger, men dette kan man muligens spørre om å få hvis man liker vaffelen mer stekt. Toppkarakter for kaffen.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Circle K Ålen med offentlig transport


Ålen sentrum 270 meter
440
5403
5404
543
544
Svarthåggån 480 meter
5403

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler