facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Circle K Livold/Lyngdal

Circle K Livold/Lyngdal
"Tilhengerutleie, Routex Atlas, TruckDiesel Network, AdBlue, Mobilbetaling drivstoff, Mobilbetaling drivstoff Bedrift, Propan gass"
Adresse: Grøndokka 24, 4580 Lyngdal, Norway
Telefonnummer: 38345675
By: Lyngdal
Rute: Grøndokka 24
Postnummer: 4580


åpningstider

Mandag: 07:00 - 23:00
Tirsdag: 07:00 - 23:00
Onsdag: 07:00 - 23:00
Torsdag: 07:00 - 23:00
Fredag: 07:00 - 23:00
Lørdag: 07:00 - 23:00
Søndag: 07:00 - 23:00

Nærliggende lignende selskaper
Shell Lyngdal Shell Lyngdal 3 km Flott nytt automatanlegg på stor parkeringsplass. Rett ved siden av Pitstop Café &...
Shell Shell 3 km Flott nytt automatanlegg på stor parkeringsplass. Rett ved siden av Pitstop Café &...
Shell Shell 10 km Flott nytt automatanlegg på stor parkeringsplass. Rett ved siden av Pitstop Café &...
Alleen esso service Alleen esso service 59 km Kjempe hyggelige og service innstilte ansatte og gode burgere har de også
Anmeldelser
Stoppet på Cirkle K Livold ved E39 for påfyll av litt mat og drikke den 7.9.22 ca kl 17. Er vant med grei service på Cirkle K. Stasjonen på Livold var dessverre et unntak. Skitne wc, betjening som tydelig mistrives bak disken, og behandler kundene deretter. Ikke noe hei, værsågod eller ha det. På spørsmål om bestikk til grillpølsa m pommes frites fikk man slengt en tregaffel på disken. Jaja. Her har det vel ligget andre ting enn mat. ...Et kurs i renhold, elementær marhygiene og kundeservice ville nok være på sin plass. Neste gang vi drar denne veien kjører vi forbi.
Ikke såpe, papir eller varmt vann på de skitne toalettene. Dårligste kaffen jeg har hatt mellom Stavanger og Oslo. Overhørte dårlig service fra betjening mot en annen kunde.
De kunne hatt lengre åpent,tex til 24.00,og ikke kl 22
Det er jo bare en bensinstasjon med ei avansert pølsesjappe i så er jo ikke så mye å si
Pølsene var meget gode.blir nok fast stopp på den veien.
Beste stede å stoppe på veien hjem til farsund etter å ha raupult giv akt i fotball De selger banger mat som alle kan kose seg med bortsett fra giv akt siden ingen mat etter et forferdelig tap mot flik kan fikse smertene sine. Anbefaler virkelig å stoppe her for en godbit.
Rent og pent hver gang jeg er der, hyggelig betjening og lett å parkere for store og små.
Burger var iskald og pommes frites halvstekt.
Her har de prestert å ikke tørket over bordene i år. Bordene utendørs under tak med 1cm med aske & skit på seg. Imponerende ^^, de hadde en fin uteplass men ikke vedlikehold. Det var heller ikke ingen dopapir kl 11 på dagen. Great!
Stoppet for å kjøpe vegetar burger og søtpotetchips. De hadde ingen av delene selv om det sto på menyen. Bestilte så fiskeburger x2... Etter to tygg ble vi begge litt kvalme, det smakte surt og virket som de var gamle. Vi sa ifra til betjeningen men fikk til svar at disse var nye idag. Bestilte så pommes frites x2, fikk et halvfullt beger og disse smakte også dritt. Det hele kostet 250 kr og kommet aldri mer til å kjøpe mat på circle k.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler