facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Circle K Livold/Lyngdal

Circle K Livold/Lyngdal

Info

Bensinstasjon"Tilhengerutleie, Routex Atlas, TruckDiesel Network, AdBlue, Mobilbetaling drivstoff, Mobilbetaling drivstoff Bedrift, Propan gass"
Adresse: Livold, 4520 Vigeland, Vest-Agder, Norway
Telefonnummer: 38256010
By: Vigeland
Rute: Livold
Postnummer: 4520


åpningstider

Mandag: 07:30 - 22:00
Tirsdag: 07:30 - 22:00
Onsdag: 07:30 - 22:00
Torsdag: 07:30 - 22:00
Fredag: 07:30 - 22:00
Lørdag: 09:00 - 22:00
Søndag: 09:00 - 22:00

Anmeldelser
Stoppet på Cirkle K Livold ved E39 for påfyll av litt mat og drikke den 7.9.22 ca kl 17. Er vant med grei service på Cirkle K. Stasjonen på Livold var dessverre et unntak. Skitne wc, betjening som tydelig mistrives bak disken, og behandler kundene deretter. Ikke noe hei, værsågod eller ha det. På spørsmål om bestikk til grillpølsa m pommes frites fikk man slengt en tregaffel på disken. Jaja. Her har det vel ligget andre ting enn mat. ...Et kurs i renhold, elementær marhygiene og kundeservice ville nok være på sin plass. Neste gang vi drar denne veien kjører vi forbi.
Ikke såpe, papir eller varmt vann på de skitne toalettene. Dårligste kaffen jeg har hatt mellom Stavanger og Oslo. Overhørte dårlig service fra betjening mot en annen kunde.
Bestille en burger uten tomat og sylteagurk og en milkshake. Burgeren var uten løk istedet for uten tomat og med hvitløksdressing istedet for hamburgerdressing. Milkshaken var så og si bare melk
Fin plass for; diesel, varm drikke og mulighet for å lage plass til den nye maten, - og drikken. Kalles vel: Bimmelim og Bommelom, av enkelte...!
Det er jo bare en bensinstasjon med ei avansert pølsesjappe i så er jo ikke så mye å si
Pølsene var meget gode.blir nok fast stopp på den veien.
De kunne hatt lengre åpent,tex til 24.00,og ikke kl 22
Beste stede å stoppe på veien hjem til farsund etter å ha raupult giv akt i fotball De selger banger mat som alle kan kose seg med bortsett fra giv akt siden ingen mat etter et forferdelig tap mot flik kan fikse smertene sine. Anbefaler virkelig å stoppe her for en godbit.
Burger var iskald og pommes frites halvstekt.
Rent og pent hver gang jeg er der, hyggelig betjening og lett å parkere for store og små.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Circle K Livold/Lyngdal med offentlig transport


Livoll 140 meter
200
LP1
NW192
VY190
Vestlia 180 meter
200
Livoll vest 340 meter
200

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Circle K Livold/Lyngdal.

Vigeland lokal bedrift

åpningstider, plassering. Livold kart bykart, satellitt visning. Circle K Livold/Lyngdal adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Circle K Livold/Lyngdal. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Circle K Livold/Lyngdal med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler