facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Circle K Mjøsstranda

Circle K Mjøsstranda

Info

Velkommen til Gjøvik's største Vaskeanlegg! Ny, moderne bilvaskemaskin, og tre selvvaskeplasser, 2 støvsugere og mattevasker.
Vi hjelper deg gjerne! :-)

Historie

Vi er en bensinstasjon som har mye å tilby til deg som kunde! Bensin, diesel, selvvask, bilvaskemaskin, boller, skifting av lyspærer, skifting av vindusviskere, lufttrykk, hamburgere, pølser, fylle på olje og mye mye mer.

Adresse: Bryggeveien 11, 2821 Gjøvik, Norway
Telefonnummer: 61183020
moc.eporuekelcric@skaak
By: Gjøvik
Rute: Bryggeveien 11
Postnummer: 2821



relaterte søk: circle k kopperud, circle k raufoss, circle k kallerud
Nærliggende lignende selskaper
Esso Gjøvik Esso Gjøvik 371 meter Bra utvalg av både varme og påsmurt baguett
Shell Shell 407 meter
Shell Shell 1 km
Shell Shell 1 km
Kirkeby Selvvask Kirkeby Selvvask 1 km Kirkeby Selvvask, flott anlegg for selvbetjent bilvask, Nedkjøring mellom Møller Bil ...
Circle K Kallerud Circle K Kallerud 2 km Fy flate for en elendig service, dama bak disken har ingen ting på en sånn plass å gj...
DG Bil Studio DG Bil Studio 2 km Car Care Studio
Circle k - Kopperud Circle k - Kopperud 2 km Hyggelig betjening, topp renhold å circle k's beste sted for deres beste milk shake m...
Anmeldelser
Helt grei. Men kan være litt kø for fylling. Kan vel være ganske bra når de selger billig drivstoff. Har de hadd mulighet til å utvide med flere pumper, hadde det vært midt i blinken.
Toalettstopp, makan til inngrodd skittent toalett skal en lete lenge etter. Sto over å handle noe og spise for appetitten forsvant Ikke bare ikke rengjort i det siste, men tydelig neglisjert over tid.
God service og veldig god mat. Flinke ansatte. MEN ser på toalett mandag kveld kl 20:00. Så skittent og vått. Dessverre ikke første gang toalettet var så ekkelt. Ja jeg vet at det er kundene som etterlater toalettet i denne tilstanden men alle ansatte må være flinkere i å følge med og rydde opp.
Spiste en helt grei natt burger, men siden makkeren er nærmeste nabo så hvorfor ikke satse på skikkelige feite burgere . Skal jo ikke mye til å overgå no fra dem
Hyggelig betjening, og alltid rent og ryddig i butikk. De lager god mat som det er verdt å stoppe å smake på, samt at toalettene ser rengjort ut til en hver tid.
Varierer veldig hvor ålreit betjeningen er, ofte er alt veldig vanskelig, og dem skravler med venner eller driver med telefon.. Toalettene er langt ifra hyggelig å ta i bruk..
Rem og pen stasjon, ute og inne, hyggelig frøken i kassen, men den kaffien fra maskin é ikke noe å skryte av. Hørt rykter om at det é svenske Løbergs Lilla.
Liker at de har dekkluft med digital innstilling! Ellers er den som de fleste andre Cirkle K. Har det du trenger til bil og mage.
Dårlig kundebehandling av nattevakten i uke 35, tirsdagogtorsdag. Mer interessert av hva den hen prater med i telefonen enn kunden.
Gid kundebehandling . Ryddig og flott butikk
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler