facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Circle K Mosseporten

Circle K Mosseporten
Adresse: Patterødveien 1, 1599 Moss, Norge
Telefonnummer: 69 25 42 10
Stat: Østfold
Distrikt: Moss
By: Moss
Rute: Patterødveien
Husnummer: 1
Postnummer: 1599


åpningstider

mandag: 06:00–23:00
tirsdag: 06:00–23:00
onsdag: 06:00–23:00
torsdag: 06:00–23:00
fredag: 06:00–23:00
lørdag: 07:00–23:00
søndag: 08:00–23:00

Nærliggende lignende selskaper
Anmeldelser
Var her 16:30 i dag og ble møtt av den hyggeligste kundebehandleren jeg noen sinne har møtt i Norge! Håper dere tar godt vare på ekspeditøren der, fordi han var virkelig flink og hyggelig i jobben sin.
Litt rot da det var varepåfylling. Velfylt. Kaffemaskin virket ikke. Ikke så mye smil men helt greit. Varm mat. Baguetter smøres. Spill V75 avdeling. Har bilvask. WC. Ligger ved Mossporten Senter. Mange pumper. Grei parkering.
Hyggelig og hjelpsom personale, selv med manko på betjening. Et smil og ærlighet gjør dagen god selv om man må vente litt.
For et svinested, verste toaletter jeg har sett, ene var tettet igjen. Ikke vært vasket på evigheter. Gjenspeiler seg ofte hvordan toalett ser ut, og hvordan da kjøkkenet ser ut… Forhåndsbestilte Peppes halvtime før og fikk ordrebekreftelse. Neida, de hadde ikke mottatt noenting. Sa da at noe må gjøres med systemet deres. Men det er da ikke vår skyld sier hun, nei er det min feil som kunde da?? Aldri mer, så frekk kundebehandling. Da jeg skulle få pengene igjen, visste hun plutselig veldig godt hva slags pizza jeg bestilte. Rart det om de aldri mottok bestillingen?!
Enkelt å komme til, har muligheter for vask. Her kan man vaske sjøl eller bruke maskin.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler