facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Circle K Raufoss

Circle K Raufoss

Info

Hjertelig velkomme til vår verden på Circle K Raufoss. Rundt bordet vårt vil små & store tilbud, konkurranser, info, glede og hverdagsøyeblikk deles!

Historie

Vi tilbyr maskinvask med og uten børster, med forvask, ja til og med polering!
Vi har også selvvaskeanlegg med to båser hvor du kan rengjøre bilen selv.
Vi forhandler propanflasker (5kg, 10kg og 11 kg dunker) parafin og anleggsdiesel.

Hos oss kan du leie film, kjøpe film, kose deg med nystekte bakevarer og varmat! Våre ansatte står parat til å hjelpe deg med hverdagens små og store problemer.

Velkommen skal du være!



"Tilhengerutleie, Kaffebar, Bilvask, Bilvask jetwash, Mobilbetaling drivstoff, Mobilbetaling Bilvask, Mobilbetaling drivstoff Bedrift, Propan gass"
Adresse: Storgaten 69, 2830 Raufoss
Telefonnummer: 61159440
moc.liaterleufliotats@lusil
By: Raufoss
Rute: Storgaten 69
Postnummer: 2830


åpningstider

Mandag: 05:30 - 23:00
Tirsdag: 05:30 - 23:00
Onsdag: 05:30 - 23:00
Torsdag: 05:30 - 23:00
Fredag: 05:30 - 23:00
Lørdag: 09:00 - 23:00
Søndag: 09:00 - 23:00


relaterte søk: circle k gjøvik, circle k login, circle k kallerud, circle k bedrift, circle k norge, circle k kundeservice, circle k mastercard, circle k logg inn
Anmeldelser
Her er den beste service du kan få. Den som driver stedet er en kvinne av rang. Hun livner opp alle som kommer inn den døra.
Beste bensinstasjon på Raufoss meget hyggelig betjening.Moderne pumper.
Servicen er ikke god nok. Bestillinger fra nett blir oversett og man må vente evigheter unødvendig. Kom en dag tidligere her også bestilt good2go. Følte de sto å lo av meg, kasta no nedi og sa hverken hei eller hade. virker som vi er til bry når vi kommer inn døra, og det er for dårlig. Dette er et service yrke! Smilekurs hadde også kommet godt med her
God service og som regel lave priser på drivstoff. Usikker på det kan sies å være lave priser på drivstoff i Norge. Men, men…
Stort pumpetak, åpen og ryddig butikk, hyggelig betjening, fin vaskemaskin og selvvask. Veldig greit å kjøre innom Raufoss på vei til og fra hytta. God mat har de også.
Alltid billig Bensin og diesel. Hvorfor fylle på Gjøvik? . Like billig som i Oslo og omegn. Spar 1-2 kr per liter!!
Kult møteplass å være med på en date med en kjæreste som meg Jørgen lerum og Marie Veseth.
En litt trang og gammeldags stasjon, med pumper som går veldig sakte. Stasjonen har ofte gunstige drivstoffpriser, i tillegg til de vanlige kortrabattene som Circle K har.
Fin bensinstasjon og bra priser på drivstoff. Anbefaler en tur hit.
Bra bensinstasjon med godt kioskutvalg, og trivelige ansatte
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler