facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Circle K Årnes

Circle K Årnes

Info

Vi er stolte av å yte god service og servere smakfull mat og drikke til både lokale og tilreisende kunder. Vi er glad for å ha akkurat deg som kunde!

Historie

Statoil Årnes er til for alle som ønsker å benytte seg av den lokale og gode servicen vi tilbyr, privat såvel som til bedriftsmarkedet. Vi har mange trofaste kunder som besøker oss daglig. Men vi har også mange lokale bedrifter med firmaavtaler. Dette gjør det enklere for hver aktør å foreta innkjøp av f.eks. drivstoff, vindusspylevæske og bilrekvisita.
I tillegg har vi kampanjetilbud til privatmarkedet.
Statoil Extra er et fordelsprodukt til privatmarkedet. Du blir registrert i kassen på Statoil Årnes med ditt eget bankkort og ditt mobilnummer. Har du flere bankkort og flere mobilnummer, kan vi foreta flere registreringer, for eksempel til familiemedlemmer. Tilbudene utvikles hele tiden.
Våre beste tilbud for Statoil Extra-kunder er nå:
50 øre i drivstoffrabatt de neste 50 dagene fra du registrerer deg. Rabatten blir trukket direkte nåe du benyttet bankkortet som er registrert på Statoil Extra.
Hver 6. Bilvask gratis. Dette telles ned hver gang du benytter bankkortet ditt i bankterminalen. For begge tilbud, kan man velge å betale kontant, men for registreringens skyld, må bankkortet stå i bankterminalen.
Vi har også tilbud for Statoil Extra-kunder med hver 6. Coca Cola, gratis, diverse tilbud på pølser, is, kaffe og bolle, vindusspylevæske etc. Spør betjeningen i kassen!
Vi har også tippeterminal for Norsk Tipping, samt to Multixmaskiner. Vi er derfor det eneste stedet i Årnes man kan satse og spille på søndager, samt på hverdager fra kl. 07.00 -22.00. Lørdager fra 08.00 og søndager fra kl 09.00 til kl. 22.00.
Og selvsagt har vi salg av alle typer flaxlodd som Norsk Tipping, til enhver tid har å tilby.
Hvis ikke alt dette skulle være nok spenning i hverdagen, tilbyr vi både utleie av aktuelle filmer fra kinolærettet, samt tilbudskjøp av tidligere utleiefilmer. Vi selger også musikk, promillemåler, web-cam, og spill og tegnesaker til barna. Alt som gjr det lettere for dere å gjøre kjøreopplevelsen bedre.
Vi får i nærmeste tid, snart nye utleiehengere. Men per dags dato har vi tre utleiehengere. Fra den minste grindhengeren, til mediumhengeren med glassfibertopp, til den største hengeren med bakluke, for større frakt. Utleieprisen er for alle tre hengerne, kr 150 per time. Eller 500 kr for et døgn. For den største hengeren er det 600,- per døgn. For alle tre hengerne er det f. Eks. Kr 1800,- for en uke.

Etikett

Å kjenne de lokale kundene, bedriftene, være lokalkjent og selv være en del av lokalmiljøet, er et sted for oss som trives i bygde - Norge. Årnes er ikke større enn at vi er ei grend hvor: "alle kjenner alle". Vi har tillitt til hverandre, vi bryr oss om hverandre, og ikke minst: vi hjelper hverandre.



"Hos Circle K i Norge får du drivstoff av høy kvalitet og lading til din elbil. På våre betjente stasjoner får du kaffe, drikke og et stort utvalg av god bærekraftig mat når du tar en pause. På flere av våre stasjoner har du også mulighet å vaske din bil, leie tilhenger og kjøpe propangass til hytta og båten. Start din reise med oss her!"
Adresse: Øvre Hagaveg 1, 2150 Årnes
Telefonnummer: 63900583
moc.liamtoh@datsdlarahtiram
By: Årnes
Rute: Øvre Hagaveg 1
Postnummer: 2150


åpningstider

Mandag: 06:00 - 23:00
Tirsdag: 06:00 - 23:00
Onsdag: 06:00 - 23:00
Torsdag: 06:00 - 23:00
Fredag: 06:00 - 23:00
Lørdag: 08:00 - 23:00
Søndag: 09:00 - 23:00

Anmeldelser
Pølser som har blitt liggende ut ifra utseende sikkert er par dager, kommenterte det. Fikk ingen respons, tok kontakt med stasjonen digitalt, ingen respons til tross for at meldinger ble lest. Mat tar de på ingen måte seriøst
Meget bra, både selvvask og ganske billig bensin etter forholdene
Hyggelig og hjelpsom betjening.. Flott vaskehall..
Her blir det ikke å handle mer, når jeg så ny bak disken. I grunn aldri vært særlig service der heller.
Helt grei bensinstasjon. Ikke noen ny stasjon og det merkes på lokale og utstyr. Ellers helt grei stasjon.
Eneste stasjon på østsida av Glomma - ogÅrnes. Kan gjerne ha mer dgl.varer i butikk. Lite fornyet. Det meste dyrt.
Litt service, men ok
Meget god softis, med mange forskjellige strøssel
Hyggelig bensinstasjon på trivelige Årnes. Har både automatisk bilvask og inndørs selvvask!
Helt vanlig drivstoff,og miljø stasjon. Er du heldig så virker tilogmed støvsugeren som den skal.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Circle K Årnes med offentlig transport


Presthagen 170 meter
3658
3676
455
Årnes stasjon 240 meter
3686
450
461
463
465
Årnes stasjon 250 meter
3657
3658
455
Årnes stasjon 250 meter
3659
3674
441
451
452
453
R14
Årnes stasjon 290 meter
F1
R14

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Circle K Årnes.

årnes bensinstasjon

åpningstider, plassering. Øvre Hagaveg 1 årnes reise og transport kart bykart, satellitt visning. Circle K Årnes adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Circle K Årnes. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Circle K Årnes med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Elvekongen Elvekongen 350 meter Sesongstart for Elvekongens søndags ruteturer er søndag 4.juni kl.15.00 fra Årnes bry...
Ørneskrysset Bensin & Service Ørneskrysset Bensin & Service 758 km Høye priser på drivstoff og oljer generellt,
Shell Shell 758 km Trivelig samlingssted for morgenfugl. Dette er også en bensinstasjon av de mere sjeld...
Best Ørnes Best Ørnes 759 km Åpningstider stemmer definitivt ikke. Kanskje påtide å oppdatere siden deres.???
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler