facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Circle K Strømsø

Circle K Strømsø

Info

Velkommen til Circle K Strømsø. Trykk liker for å følge med på nye tilbud og kampanjer! Del gjerne siden med dine venner!



"Tilhengerutleie, Kaffebar, Routex Atlas, TruckDiesel Network, Bilvask, Bilvask jetwash, AdBlue, Mobilbetaling drivstoff, Mobilbetaling Bilvask, Mobilbetaling drivstoff Bedrift, Propan gass"
Adresse: Grønland 13, 3045 Drammen
Telefonnummer: 32834363
By: Drammen
Rute: Grønland 13
Postnummer: 3045


åpningstider

Mandag: 06:00 - 23:00
Tirsdag: 06:00 - 23:00
Onsdag: 06:00 - 23:00
Torsdag: 06:00 - 23:00
Fredag: 06:00 - 23:00
Lørdag: 08:00 - 23:00
Søndag: 09:00 - 23:00

Nærliggende lignende selskaper
Circle K Rundtom Circle K Rundtom 2 km Fantastisk sted
Circle K Konnerud Circle K Konnerud 4 km Savner drivstoff til snøfreser...
Esso Amtmannsvingen Esso Amtmannsvingen 4 km Beste burgeren i Lier???
Circle K Circle K 5 km
Anmeldelser
Tanker drivstoff her regelmessig,og har merket en markant forverring av renhold på pumpehåndtak. Før var det rent, engangshansker tilgjengelig og papir i beholder ved pumpe/pistol. I dag gikk jeg inn for å høre om jeg kunne få engangshansker da pistolen var fuktig av diesel og papir manglet. HVORFOR FYLLER DU IKKE ET ANNET STED,var kommentaren??
Sentralt beliggende på Strømsø siden av Drammen. En tradisjonell bensinstasjon med drivstoff, vaskehall og kiosk. Denne gangen leide vi en tilhenger hvor alt fra bestilling til tilbakelevering gikk veldig fint. Hengeren var i god stand og perfekt til vårt formål. Enkel og grei inn og utkjøring
Litt nasy med parkeringa rundt der. Skjønte ikke om man skulle trykke på bilett eller ikke når man bare skulle inn på stasjonen å ta en pølse og gå på wc. Å der måtte man spørre om nøkkel i disken.selv om wc var inni butikken.
Engang kjente du duften av bilgummi og motorolje når du kom inn på en bensinstasjon. Nå dufter det gatekjøkken og der er lite som minner om bil. Jeg ble likevel overrasket over å finne et rack med LP plater. Dem hadde valgt å ta dem inn på grunn av nærheten til Union Scene, kunne de to blide jentene bak disken fortelle. Softisen jeg kjøpte ble laget stor, men var litt kald og hard.
Stort utvalg, ryddig og rent på toalettene. Mange hyggelige og hjelpsomme ansatte.
Hyggelige ansatte, rent og ryddig selv med et høyt kundetrykk i rushtider.
Greit å hente kaffe. God parkering
Akkurat som enhver bensinstasjon. "Passelig" serviceinnstilt betjening, bensin, diesel, og ei lita hylle med bilrekvisita. Resten gatekjøkken- og kioskvarer. Setter du ei bensinpumpe på McDonalds ser du ikke forskjell.
Den éne og eneste kaffemaskinen er alltid under service. Vasket bilen min der i går med børsteløs vask og kun den ene siden ble vasket mens den andre var så og si uvasket.
Flott betjening. Blid og hyggelig.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler