facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Circle K Sunndalsøra

Info

Circle K Sunndalsøra, Sunndals naturlige stoppested

Historie

På Circle K Sunndalsøra får du kjøpt blant annet den beste hamburgeren på stedet , gass, drivstoff, olje, bilrekvisita, bildekk, bilbatteri, kioskvarer, film/dvd, et stort utvalg blader, et mindre utvalg dagligvarer og stedets råeste vaskeanlegg.

Circle K Sunndalsøra består idag av ca15 flinke ansatte i varierende alder, av dem er en fast ansatt i servicehallen hvor du kan få utført forskjellig servicearbeid med bilen som dekkskift, oljeskift og lyspæreskift. Åpningstiden i servicehallen er mandag-fredag 08.00-16.00, time bestilles i kassen eller pr. telefon.

Kontakt oss gjerne på mail ved eventuelle spørsmål, tips eller forslag til forbedringer på vår side/stasjon.

Vi har nylig bygd om Stasjonen, med sittegruppe i butikken og vi har fått mye annet spennende i butikken.
Ta turen innom oss neste gang du er sulten, trenger drivstoff, eller noe annet til bilen.Vi setter service meget høyt og jobber hele tiden for deg som kunde.



"Hos Circle K i Norge får du drivstoff av høy kvalitet og lading til din elbil. På våre betjente stasjoner får du kaffe, drikke og et stort utvalg av god bærekraftig mat når du tar en pause. På flere av våre stasjoner har du også mulighet å vaske din bil, leie tilhenger og kjøpe propangass til hytta og båten. Start din reise med oss her!"
Adresse: Sunndalsvegen 10, 6600 Sunndalsøra
Telefonnummer: 94189451
moc.eporuekelcric@up
By: Sunndalsøra
Rute: Sunndalsvegen 10
Postnummer: 6600


åpningstider

Mandag: 06:00 - 00:00
Tirsdag: 06:00 - 00:00
Onsdag: 06:00 - 00:00
Torsdag: 06:00 - 00:00
Fredag: 06:00 - 00:00
Lørdag: 08:00 - 00:00
Søndag: 08:00 - 00:00


relaterte søk: circle k finnmark, circle k orkanger, circle k gardermoen, circle k bedrift, circle k hamar, circle k fredrikstad, circle k tromsø, circle k larvik
Nærliggende lignende selskaper
Sunndal Bilservice As Sunndal Bilservice As 327 meter God service og faglig sterk betjening.
Anmeldelser
Utrolig stor og fin bensinstasjon! Virker som om stasjonen er nyoppussa på innsiden og alt ser skinnende rent ut. Det er også plasser til å sitte å spise i. På utsiden i sesongtiden står Skålabær å selger jordbær og bringebær uavhengig av Circke K. Var innom for en liten matbit på veien. Hyggelige jenter i betjeningen også som har god kontroll på jobben sin. Kommer gjerne tilbake!
Utrolig skuffet over service og maten. Vi bestilte pølse og kyllingburger samtidig men det tok lang tid mellom. I tillegg ble kyllingburgeren varmet i mikroen for så å bli sprayet ned med fett og brent. Personalet var lite service innstilte og det hele virket uhygienisk. Anbefaler virkelig å kjøre videre.
Fikk både gått på do og kjøpt mat
Fin bensinstasjon utseendemessig, men litt dårlig betjening fra de ansatte. Fikk en kald baconpølse, og det ble solgt pølser som ikke var ferdig overhodet. Dårlig kommunikasjon mellom de ansatte og ikke veldig imøtekommende mot kundene, samt lite blikkontakt og smil. Litt for dårlig fokus.
Grei stasjon med solid utvalg varer/mat. Utebenkene trekker mye ned, de er skikkelig grisete med mye matsøl og maur.
Samlingsplass, litt støyende. Var innom for å kjøpe hamburgere, de var bløte og ikke noe gode. Ellers oversiktlig butikk.
Bra bensinstasjon å god mat og god service.
En grei bensinstasjon, med en take away meny og et greit utvalg av kiosk varer. Bra med sitteplasser både inne og ute
God pizza med masse ost på. Hyggelige ansatte
Bensinstasjon med kiosk .
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Circle K Sunndalsøra med offentlig transport


Sunndalsøra 140 meter
901
902
Holten 390 meter
901
902

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler