facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Circle K Svolvær

Circle K Svolvær
"Tilhengerutleie, Kaffebar, Routex Atlas, TruckDiesel Network, Bilvask, Bilvask jetwash, AdBlue, Mobilbetaling drivstoff, Mobilbetaling Bilvask, Mobilbetaling drivstoff Bedrift, Propan gass"
Adresse: Repslagergata 16, 8300 Svolvær, Norway
Telefonnummer: 76066860
By: Svolvær
Rute: Repslagergata 16
Postnummer: 8300



relaterte søk: shell svolvær, esso svolvær
Nærliggende lignende selskaper
Shell Svolvær Bilistsenter Shell Svolvær Bilistsenter 64 meter Good service hyggelig personell A
Shell Shell 64 meter Good service hyggelig personell A
Esso Osan Servicenter as Esso Osan Servicenter as 2 km Fantastiske folk som hjelper deg med de bilproblemene du har. Kan absolutt anbefales
Esso Svolvær Esso Svolvær 2 km heilt grei, beste burgern i området?
Anmeldelser
Bestilte en burger der ifra, helt ok, men ikke noe salt på bacone eller i selve burgern, ellers en ok opplevelse .
Stasjonen ligger svært sentralt til med det samme man kommer inn i byen og like ved rundkjøringa. Flatt terreng gjør det greit å parkere. Romslig avkjørsel slik at inn og ut kjøring fra stasjonen går greit. Fin butikk med mye bilrekvisita, matvarer for folk på farta, men også "snop". Rene toaletter også for mødre med barn og handikappede.
Laaaaang ventetid på toalettet som var skittent og søpla var overfull. Betjening forstod ikke norsk. Fikk da fylt drivstoff.
Beklageligvis dårlig renhold av kaffemaskiner. Dårlig eller manglende rengjøring avsløres fort på smaken. Her smakte kaffen dårlig. Mye støv oppå maskinene er enda en indikator på at man tar for lett på renholdet. Display på fremsiden så også skittent ut eller bare slitt? men like fullt lite innbydende. Dette går ene å alene på stasjonens rutiner. Har selv drevet med renhold av slike maskiner og vet det er en kjedelig jobb, men følges det ikke opp skikkelig så blir det i beste fall dårlig kaffe. I verste fall blir kunder syke. Skjerping må til!
Altid hyggelig betjening og Odvar som aldri sier nei når man ber om hjelp
Dårlig service, lite pomfri.R
Kjempe service og trivelige folk
Hyggelig betjening og alltid ett smil og bra small talk med damene bak disken. God mat og god kaffe. Bra plass å ha litt service på bilen også.
Godt å komme dit men kan også der få forandring sånn som vasking mere regelmessig på gulvet og ansatt en til og gjøre det kunne ha vært bra
Trivelig stopp for bikere også! Personlig ønsker jeg at utemøblene var i lodd og vater.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler