facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Circle K Telemarksporten

Circle K Telemarksporten

Info

Bensinstasjon, beliggende ved E18 i Porsgrunn. Her har vi døgnåpent, et stort utvalg av mat og drikke, og ikke minst Norges RÅESTE bilvaskemaskin.

Adresse: Prestemoen 4, 3946 Porsgrund, Telemark, Norway
Telefonnummer: 35930990
By: Porsgrund
Rute: Prestemoen 4
Postnummer: 3946



relaterte søk: circle k porsgrunn, circle k mastercard, circle k norge, circle k tilbud, vinnpolo.no circle k, circle k spinn og vinn, circle k login, circle k meny
Anmeldelser
Her har det gått nedover. Betjeningen er mest opptatt med å prate og trykke på telefonen. Kunne med fordel foretatt litt rengjøring istedet. Møkkete på gulvet og på border/sitteplasser. Fullt av gris der ketchup/sennep står. Her er det rom for forbedringer.
Veldig varierende personal, noen er hyggelige, men ofte lite hyggelige å komme innom her. Her bør det nok kurses eller bli et mer tydelig kriterier å være serviceinstilt når dem ansettes, det er kundene som holder bedriften igang er greit å huske på.
Søndag 17 des kl 1630 . Var nettopp innom. Det var ikke noen hyggelig opplevelse. Fikk bestil grillpølsa men den ble ikke dandert før ekspeditøren hadde sjekket noe på telefonen til kollegaen sin. Fikk pølsa på et stålbrett som var full av ketsjup og majones. Skulle så gå og sette meg men det var fullt av matrester på alle tilgjengelige bordflater! Betjeningen prioriterte å stå bak disken og fnise . Det var lite folk der...
En bensinstasjon og kiosk med godt utvalg og god service. Betjeningen er hyggelig og hjelpsomme, toalettene renslige. Det er befriende, som her, å komme inn på en stasjon som ikke har en tung eim av bakevarer eller gatekjøkkenmat. Da kan man lettere kjenne etter selv om man har lyst på. Stasjonen har et bredt utvalg av begge deler. Ekstra honnør for at sunne matvarer er lett synlig i det man går inn. Butikken gir ellers et ryddig inntrykk. Tilbyr bilvask.
Må si stasjonen har tapt seg. Ga den opprinnelig fem stjerner, men etter de siste besøkene går ikke det. De ansattes service og rensligher har tapt seg mye. Bestillte burger hvor han i kassa noterte ned hva jeg ikke ønsket på burgeren og fortsatt ble det laget med det jeg ikke ville ha. Tok derfor ekstra lang tid. Dama ønsket noe vegetar og stasjonen har ikke noe vegetaralternativer bortsett fra en salat. Ganske lav standard da andre stasjoner har både vegetar pølse og burger og ikke denne. Toalettene var skittne og ufyselige. Lenge siden jeg har vært innom en Circle K som har hatt så skittne toaletter. Har normalt hatt fast stopp her når jeg reiser til Oslo, men nå blir det å finne et annet sted.
Det her var dessverre ikke bra. Stor plakat ute med softis til halv pris. Det stemte ikke. Satt her en god stund også,men plakaten ble ikke fjernet. Grisete rundt kaffemaskiner.
Ble utrolig skuffet i dag 10.09.23, ca 08.00! Ikke på mine vegne men på en stakkars ung dame som prøvde å betale for en liten drikke. Dama i kassa nektet å ta imot kontanter og siden damen kun hadde kontanter tilgjengelig ble hun dermed nektet å kjøpe drikken sin. Kontanter er tvungen betalingsmetode i Norge! Dere har ikke lov å nekte å ta imot kontanter. Dette burde dere gjøre noe med!
En veldig bra stasjon, rent og pent. Utrolig utvalg av varer til å være en bensinstasjon. God parkeringsplass. Veldig bra serviceinnstilte ansatte.
Sentral beliggenhet, for alle som reiser Nord og Sør på E18, og for alke som skal videre Nordover inn i landet på riksveiene. Stor matbutikk og flere "fast food" tilbud på samme område gjør stasjonen interessant som stoppested.
Et kjærkomment sted å stoppe underveis.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler