facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Circuit Racing Team - CRT

Circuit Racing Team - CRT

Info

Circuit Racing Team består pr 040418, av: Bobbo Enger, Ronny Vold, Nicolai Kihle, Randi Finnvik Solli, og Finn Kjellbakken Kristiansen.

Historie

Circuit Racing Team er ett MotordsportTeam, med begge bena og alle hjulene plantet i NM og Norgescup.Teamet er basert på "delingsøkonomi". Vi deler erfaringer, hjelper hverandre i depoet, får råd og tips av erfarne førere i Teamet og er ett Team der førere, uansett klasse og nivå, kan være endel av en gruppe med flere titalls år med Motorsporterfaring.
Teamet besto i 2016 av 8 aktive førere, pluss teampersonell. Vi er en mer eller mindre fast "petrolgjeng" som møtes, og er ett Team i depoet. Vi kjører "usannsynlig" fort på dagen, og griller, skryter og juger på kvelden.
Mange som ønsker å starte med Motorsport i dag sliter med å finne veien gjennom labyrinten det faktisk er, i fra du får lyst til å kjøre. Du har kanskje 0 erfaring, og 0 peiling på hvem du skal kontakte og hvor du skal henvende deg for å starte opp med verdens heftigste sport, i verdens mest inkluderende og beste miljø.
Initiativtaker, Finn Kjellbakken Kristiansen, startet med RR i 2002, uten å ha sittet på stor MC før, og vet hvor mye energi og tid man bruker på å få på plass det som trengs av kompetanse, utstyr, og hjelp for å kunne ha det så utrolig gøy.
Mange førere sliter også med at det er enmanns, eller tomannsteam, og mange situasjoner under en løpshelg er det godt å ha noen ekstra hender som kan hjelpe til. Les: Ved omstarter, plutselig værskifte før kvalifisering eller løp, eller at rett og slett har tatt en tur i grusen og trenger litt bistand for å få farkosten startklar igjen til neste omgang. Hvor du er i fra i landet er irrelevant, så lenge du vil kjøre RR.
Vi er forøvrig registrert i Brønnøysundregistrene, og har eget Organisasjonsnummer. Det er greit å vite for alle som ønsker å støtte oss i fremtiden.
Vi er den eneste frittstående, private Motorsportklubben som er registrert hos Norsk Tipping og kan motta grasrotandelene: Org nr: 916 92 1365. Eller VIPPS: 90181149.
Mvh, Styreleder, Finn Kjellbakken Kristiansen/ Finn K Kristiansen Roadracing Superbike #18 Superbike.

Adresse: Holteveien 19, 2850 Lena, Norway
By: Lena
Rute: Holteveien 19
Postnummer: 2850


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Circuit Racing Team - CRT.

Lena frivillig organisasjon

åpningstider, plassering. Holteveien 19 kart bykart, satellitt visning. Circuit Racing Team - CRT adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Circuit Racing Team - CRT. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Circuit Racing Team - CRT med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Østre Toten Revmatikerforening Østre Toten Revmatikerforening 550 meter Foreningen ble stiftet i 1986. Det er en aktiv forening for alle aldergrupper av revm...
Østre Toten Bondelag Østre Toten Bondelag 2 km På Østre Lae har vi salg av nyplukket bringebær fra ca 22. juli og noen uker ut i aug...
Østre Toten Frivilligsentral Østre Toten Frivilligsentral 3 km Et veldig bra tiltak! Tålmodig læremester.
Håjendammen Fk Håjendammen Fk 3 km Håjendammen FK ble stiftet 29/8-2012 av en gjeng gutter i alderen 20-64 år. Klubben s...
Landslaget for Dølahest Landslaget for Dølahest 7 km Landslaget for Dølahest ble opprettet i 1947 som en oppdretterorganisasjon for hele l...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler