facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for City Sun Haugesund

City Sun Haugesund

Historie

Velkommen til Haugesunds flotteste solstudio! Vår soler er siste genarasjons soler som gir fantastisk resultat. Åpent hele døgnet!

Adresse: Haraldsgaten 162, 5525 Haugesund
Telefonnummer: 97509666
By: Haugesund
Rute: Haraldsgaten 162
Postnummer: 5525


Nærliggende lignende selskaper
Brun og Blid Brun og Blid 969 meter Lokalene er rene og tiltalende, det er alltid nok rengjøringsmidler og papir på romme...
Brun og Blid Brun og Blid 3 km Rent og fint. Enkelt å betale med kort. Mange forskjellige typer solsenger. Musikk i ...
Anmeldelser
Hvor politikerne spiller børsen og innbyggerne blir sittende med regningen
Haugesund Rådhus er en gave fra skipsreder Knut Knutsen OAS og hans hustru Elisabeth. Rådhuset er tegnet av arkitektene Gudolf Blakstad og Hermann Munthe-Kaas. Det ble innviet i 1931, og Rådhusplassen ble innviet i 1949. Rådhuset er et av landets kjente byggverk, og er rikt kunstnerisk utsmykket. Rådhuset med tilliggende områder er fredet. I "Norges kunsthistorie" omtaler Leif Østby Rådhuset i forbindelse med den klassiske strømning hos arkitektene i 1920-årene: "Et av retningens betydeligste arbeider er Haugesund Rådhus med det staselige, kraftige markerte hjørneparti prydet med dobbeltstilte søyler". Haugesund Rådhus er tidligere blitt kåret til landets flotteste rådhus.
Nydelig plass og vanlige folk!
Gode IT menn og damer! ;
Oversatt av Google Hvis du er i Haugesund bør du se rådhuset, det er kåret til det vakreste rådhuset i Norge. Fint sted å ta en pause. Haraldsgata i Haugesund sies å være «Norges lengste gågate». Original Wenn man in Haugesund ist sollte man sich das Rathaus ansehen, es ist zum schönsten Rathaus Norwegens gekürt worden. Schöner Platz zum Pause machen. Die Haraldsgata in Haugesund soll die “längste Fußgängerzone Norwegens” sein.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler