facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for City sun

City sun
Adresse: Sannergata 24 , Oslo 0557, NO
By: Oslo
Rute: Sannergata 24
Postnummer: 0557


Anmeldelser
Dette solariumet bryter flere av de nationale retningslinjene for solarium. Som tydelig merking av 18 års aldersgrense på dør. Adgangskontroll for å opprettholde denne. Oppslag om hudkreftfare og råd om soling i forhold til hudtype skal stå på en slik måte at det sees godt. Det ikke gjort og deler av informasjon mangler. Det er derfor skrevet en klage til Statens Strålevern. I tillegg har dette solariet forfalt veldig, det er ribbet for utstyr, det sto det var nye rør i en solseng jeg brukte tre ganger uten å få noe farge. Jeg har brukt dette solariet før to år siden sist, da var det faktisk nye rør jeg har en litt sensitiv hud og merket da fort prikking i hud og forlot da solariet. Nå merket jeg ingen ting ikke antydning til begynnende farge, så dette er svært gamle rør, med det øker risikoen for ulykker. Derfor ogsånevnte klage. I tillegg det eneste som sto av tydelig informasjon var at du fikk reduksjon hvis du kjøpte solkort. Jeg gjorde da det, for å kunne bruke det må det sendes en kode fra bedrift, den kom ikke etter kjøp som den skal. Men det rare var at jeg hadde problemer hver gang å bruke det kjøpte rabattkortet, men aldri når jeg da kjøpte en enkelttimer i steden for i det hele tatt å få tatt sol. Jeg ba å få hevet kjøpe da jeg jo ikke fikk brukt dette kortet du så sterkt oppfordres til å kjøpe. Det fikk jeg ikke, de hevdet feilen var min. Merkelig at maskinen virket bra på dyre enkelt timer, samt kjøp av rabattkort men iIKKE bruk av det. Det lukter svindel! Dette er en forfallen bedrift, som ikke følger nationale rettningslinjer for solarier og hvor det stinker av svindel! HOLD DEG UNNA!
Rent ok senger
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til City sun med offentlig transport


Dælenenga 150 meter
30
Biermanns gate 250 meter
11N
12N
Biermanns gate 250 meter
11
12
18
Sannergata 270 meter
21
33
FB5A
FB5B
Birkelunden 280 meter
11N
12N
30

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon City sun.

Oslo solarium

åpningstider, plassering. Sannergata 24 kart bykart, satellitt visning. City sun adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på City sun. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om City sun med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Brun og Blid Brun og Blid 812 meter
City Sun City Sun 1 km Dette solariumet bryter flere av de nationale retningslinjene for solarium. Som tydel...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler