facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for City thai take away

City thai take away
Adresse: Gladbakkvegen 1, 2070 Råholt
Telefonnummer: 63970018
By: Råholt
Rute: Gladbakkvegen 1
Postnummer: 2070


åpningstider

Mandag: 10:00-22:00
Tirsdag: 10-22
Onsdag: 10-22
Torsdag: 10-22
Fredag: 10-22
Lørdag: 10-22
Søndag: 14-22

Nærliggende lignende selskaper
Thai Food & TakeAway Thai Food & TakeAway 2 km Vi veldig glad lage Smake Thai mat til dere. ��
Anmeldelser
Maten ble raskt ferdig, så det er et pluss, men det er dessverre det eneste plusset. Kjøpte green curry med ekstra grønnsaker og ekstra stor porsjon. Porsjonen var som en helt vanlig porsjon, og smaken var ikke god. Jeg har spist mye green curry, men denne gikk dessverre i søpla. Rar, bitter ettersmak med tørr kylling og helt hjelkokt ris. Absolutt ikke godt i det hele tatt. 70 kroner ekstra for ekstra grønnsaker og ekstra stor porsjon var bortkasta penger da det ikke engang synes at det er noe som helst ekstra. Må være barnemeny til vanlig om dette var en stor porsjon. Mannen bestilte stekte nudler, det ble kun spist opp siden det hadde blitt betalt for. Nudlene var hjelkokte med seige scampi. Betalte 40 kroner ekstra for å få en stor porsjon, det syntes ikke. Over 500 kroner rett i søpla. Blir dessverre ikke gjenkjøp fra denne restauranten for vår del
Kjempe små biter og dyrt. Skjønner at sushi ikke skal være kjempe stort, men det har var drøyt lite. Kjøpt sushi fra mange forskjellige steder tidligere og det her er helt klart noe av det verste jeg har vært borti. Utrolig lite mat på tross av den dyre prisen.
Var veldig god mat der. Men de siste gangene vi har bestilt har det ikke vært noe bra. For tynn Saus på alle rettene, for lite og tørr ris, alle den innbakte maten var fritert i stykker. Vi bestiller mat for 7 pers. Og betaler over 1000kr. Prisen er grei men maten holder ikke mål. Veldig synd at det har blitt dårlig,for det var den beste thai maten her på råholt.
Kjempe god mat. Utrolige hyggelige folk. Hun bak disken lagde ekstra vårruller til oss siden vi hadde med oss et barn på to år. Utrolig god opplevelse
Små porsjoner som absolutt ikke rettferdiggjør prisen. Tørr kylling og tynn saus. Grei smak. Maten var bedre før.
Søte små sushi’er, på størrelse med en 20 kroning og da tar jeg litt i, kanskje 10 kroning?. Aldri sett så små sushi biter i mitt liv og jeg har spist mye av det. Til og med gjerrig på soya og wasabi.. til den prisen det selges for er dette helt vilt. Handle sushi andre steder er min anbefaling.
Utrolig dårlig med leveringstid- brukte 20 minutter ekstra og endte opp med å få halve bestillingen «fordi hun jobbet alene». Jeg hadde forhåndsbestilt og kom litt tidlig og fikk beskjed om 12 minutter men endte opp med over 20. itillegg fikk jeg ingen kompensasjon for maten de ikke «rakk» å lage fordi jeg hadde dårlig tid. Sashimien var garantert ikke fersk og vegetar sushien var helt okei men overpriset. IKKE SPIS HER, finnes bedre kvalitet for samme penger og bedre kundeservice.
Kjempegod mat, og utrolig hyggelige mennesker som jobber der. Møtte opp i dag og skulle hente take-away til 6pers, med hendene fulle av andre poser, og damen bak disken bærte resolutt all maten ut til bilen for meg! Kjempeservice :- Og de har fått Bubble Tea, som er kjempegod!!
Skuffende og dyrt. Maten smakte nærmest ingen ting og hadde en ettersmak av dårlig frysemat. Sushien var meh. Vanskelig å si noe om betjeningen da ordvekslingen kun bestod av "navn?" og "værsågod", og ingen møtte blikket vårt en eneste gang. Blir dessverre første og siste gangen jeg bestiller herfra.
Veldig gode forretter men appetitten forsvart fort da vi tok første biten og fant et langt hår surret rundt en kylling bit. Veldig synd da damene var utrolig hyggelige og koselige. Men hår i maten klarer jeg ikke
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler